Мешиња вчера прojде и втoр скрининг, правев вo Чаир. За разлика oд првата бременoст сега траеше мнoгу пoкраткo нo тoа гo придавам на стручнoста и вoзраста на дoктoрoт. Бебе си oдгoвара спoред мерки, се е вo ред. Сега малце мoже да се oпуштиме. Нoрмалнo ли е вoлку да се сoнува вo бременoст па и самo некoи црни сoнoви па пoсле пo цел ден ми навираат црни мисли.....не се сеќавам дека вoлку сoнував за првoтo. Oд утре 22. Прojде пoла
Дали би имало нешто проблем со повеке плодова вода ? Завчера баш кога ја ставав инекцијата докторот ми направи ехо и ме праша дали сум проверила скриен шекер ?! Да реков супер ми е така барем ми рече докторката , дека сум имала повеке плодова вода затоа
И кај мене е покачена малку над горна граница но мене ми беа некои вредности покачени кога го мерев шеќерот Ми рече матичната ако се зголемива ќе треба мирување
Иста сум и јас Веќе неколку вечери неможам да заспијам како што треба, се некој безвезе соништа и после ги тумачам преку цел ден Изгледа таков ни е периодот
@Larahappy @mace89 после тоа што читам тука си викам нормално е и јас сум со сонувањето отидена, секој ден различен сон
Site sme otideni, vo onaa aplikacijata what to expect i pisuvase deka e normalno gluposti da sanjas kako si poblisku do poragaj od hormoni ili od sto i da e Sinoka sonuvav deka na bebeto mu tecel mozok i se karav so.doktorkata za skrining deka mi kriela ne mi kazuvala
Хахахах лелеее, а јас сонував дека бебе само искочило, па доктор кажал рано е уште и јас сама сум си го вратила назад. Абе боже сачувај
Хахха јас сонував дека се родило ептен мало и било замотано во жолта салфетка. Сите сме забегани со соновите очигледно.
Од соништа ми е дојдено преку глава, секоја вечер бившите си ги сонувам, и кога ќе станам да мочам, легнувам и пак продолжувам истиот сон да го сонувам. Денес истото пак, сега станав нервозна не си легнувам пак. Ќе го сонувам на рати, бре, како да не.
Zdravo mamicki, Jas sum nova, pa nakratko da vi kazam i za mene sega sum skoro 22 nedela, vtoro detence. Prvoto mi e 5 godini, bev aktivna tuka koga bev bremena 2015/16, i zapoznav dosta majki. Eve sega pak se uklucivam Dosega ok sum, imav poveke macnini ovaa bremenost, samo so Priska 1 malku mi se iskomplicira. Za toa ke pisam vo taa tema, cekam rezultati narednava nedela. Se nadevam ke se druzime i ke si pomagame. Ve pozdravuvam site
И јас сонувам нелогични глупости, прво сонот почна со некаква си секта, ритуал правеја и не имаа киднапирано со мм ( кој беше гол во сонот да нагласам ), и бегајќи од сектата завршивме во една пекара, кај мене во маало и жената што работеше таму беше присутна. Ништо од ова немаше да биде чудно, ама таа пекара не постои веќе 15 години и исто толку ја немам видено таа жена. А на почеток на бременоста сонував 18+ соништа цело време.