Девојки заборавив да спомнам, после прегледот имав некои нетипични болки во стомакот. 15тина минути траеа, ќе ме фати па ќе ме пушти и на крај помина. Не знам можно ли е ова да е резултат на тоа што докторот ме притискаше при прегледот за да види се убаво. Болката беше на десна страна, а мислам дека таму е главчето и таму се задржа прилично и притисна посилно. Исто после прегледот приметив зголемен исцедок, воденикав во комбинација со бело прање, без мирис. Бебе си е доста активно денес, баш си мрда, не знам дали се растревожи од прегледот или така се погодило. Нормално ли е сево ова или паничам без потреба?
Zdravo na site 9nedela sum doktorot mi dade premama pa da ve prasam dali nekoj ima sto gi pie tie apcinja i dali vi se gadi, mene premnogu mi se gadi stom gi ispijam
Мила го зедов денес од Зегин.. Кажи ми оној дел што е посебен како се става, гледам на лепенки е, дали го переше, пишува рачно перење со сапун и топла вода на собна температура да се суши.
На мене ми се лошеше и гадеше од сите пренатални витамини и повраќав .и на крај пиев само фолна и магнезиум ништо друго. Консултирај се со докторот.
Девојки, знам дека некоја пиеше чај од лист од малина. Ако може инфо дали има шема по која се пие, и од која недела?
Ништо мила, овие денови добро се осеќам, мислам дека бев премногу возбудена на прегледот затоа и така ми покажа.Но секако ќе закажам преглед за некое време.Матичната ми е во друг град па затоа кога ќе одам кај моите ќе отидам и до кај неа.Фала ти многу што ме мислиш
Било какво апче и да е не можам на гладно. Секогаш јадам нешто 2 залака ако треба... Иста сум. Ниту витамински не пијам на гладно.
Јас планирам да го пијам. Се пие од 36та недела по една чашка на ден, а од 39та мислам по три четири чашки во ден беше. Ти го набави ли чајот? Ако да од каде, јас знам дека го има само во билната аптека Матија.
Женчиња канестен маст колку пати на ден се користи, само надворешно на усните се мачка така? За кандида.
Јас имам мачкано по повеќе пати на ден три сигурно можеби и повеќе надворешно. На упатството како пишивс