Иако сум веќе породена ме интересира дали ова цтг е со вистинските болки и до кој степен се. Ако некој знае да ми каже. Фала ви
Девојки која доза на утрогестан ја примавте во првото тромесечје? Мене ми дадоа 200 мг сабајле, 200мг вечер. Се прашувам да не згрешил матичниот, да не треба по 100мг, односно 200 вкупно за еден ден? Мене 400мг ми доаѓаат.
Леле кичмата денес.... Готово се распаднав, за до вц не можам да станам,се потпирам по маси, ѕидови... А не се преморив многу, само кучето го изнесовме на снегот малку и толку. Ни магнезиум помага, ништо најубаво да си легнам и да не мрднам. Инаку @Honny кај нас се фати може после 8-9 месеци, а немавме никаков проблем, секој месец си пробувавме. Не се разочарувај, не може кај сите од прва, тоа како непишано правило само кај тое што не сакаат, се фаќа на прва беља
Јас сум добар пример за тоа колку психата влијае на зачнувањето. Исто ко тебе се напнував и ги мислев истите работи, па најдобронамерно ќе ти кажам дека се движиш во погрешна насока. Поради вакво размислувње останав бремена по една да не речам две години оти првата не бевме баш упорни се нешто мислев нема никогаш да фати. Мораш да си релаксирана и да не мислиш многу на тоа, кај мене се случи кога кренав раце и пријатно се изненадив.
Ne ti treba, mene bas mi rekoa togas ima max dnevno sto se preporacuva za trudnici ne zapamtiv kolku bese ama muabetot e deka ovie imaat nekoja sredna doza posto sekako i na drug nacin ke vneses vo denot da ne doaga mnogu
Те молам кажи ми колку пиеш од нив? Јас пијам по една таблета, а во упатството мислам дека пишуваше по две.
Kaj nas bidna po 5 ili 6 meseci, i jas se napnuvav isto kako tebe. Ama odlucivme da zemime kuce, bevme do pp ja kupivme zaborajv na se, ne mi beshe glavna misla bebe, i po 2 nedeli imav pozitiven test. Opusti se i ne misli., najgolema kocnica si sme nie samite vo nekoj situaci.
Аиии девојки Имав многу лош ден Ме нападна куче во паркот а мене ептен ми е страв од кучиња Среќа една жена се појави и ме одбрани, го избрка ама џабе Цела се затресов и со плачење едвај стигнав дома Се напив бедоксин 2 таблети да се смирам малку и после некое време уште 2 Сега па ми е страв нешто на бебето да не му се случи Некако кога бев исплашена клоцаше цело време, сега се смири, го нема Да не му е од бедоксинот нешто?
Не му е ништо на бебето па најмалце од бедоксинот. Јас пред некој ден доживеав многу полош стрес каде морав да се напијам и диазепам, секако по препорака од доктор и фала му на бога сее во ред.