Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. SpangeBob

SpangeBob Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.267
    Разбрав од после мила, и и се извинив на Joy1. Нова сум на темата, тазе трудница и не читав многу наназад, затоа не сум во тек! Можеби ме натера нешто да напишам така, што велиш на трето може ќе оди!!! :!:

На joy1 и TIGARCE86 им се допаѓа ова.
  2. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.446
    Допаѓања:
    2.607
    Mила кај и да е ние сме готови со 4 дена надминат термин сум имам појаки болки менструални од вчера денес уште појаки,ептен тешко дишам како да имам карпа на градите и кичмата ме боли ептен така да мислам дека кај и да е,не ми бега да си го видам бебушко за брзо едвај чекам не се трпи ова веќе ни се спие ни се јаде ни се живее премногу ми е тешко,само да се олеснам и да си го видам бебушот гледам и страв и паника ми помина од чекање отрпнав не верував дека ќе стасам скоро до 41 недела ама тоа е ќе биде уживај си за брзо и вие ќе се гушкате :inlove: :inlove: :inlove:

На wtff му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.446
    Допаѓања:
    2.607
    Знам срцка и добредојде на темата со лесно да ти е и со убаво цела бременост јас на цела мака да се насмеам малку зошто побудалев од чекање да си го видам бебушко :o : поздравче :*

На SpangeBob му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SpangeBob

SpangeBob Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.267
    Со лесно TIGARCE. Уште само малку и ќе гушкаш прекрасно ангелче - дел од тебе! :*

На TIGARCE86 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Дојде времето Тигарче :clap: :clap: :clap:
    Со лесно нека ти е и имај само позитивни мисли ;)
    Те чекаме во породилни приказни :*

6. bruno.com

bruno.com Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2014
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    254
    Со лесно Тигарчее :) и ние сме по тебее едвај чекам :)

7. bruno.com

bruno.com Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2014
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    254
    Со лесно Тигарчее :) и ние сме по тебее едвај чекам :)

8. nana2112

nana2112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    409
    Здраво мамички како сте јас и моите анѓелчиња во мешко мој сме сме добро .Во понеделникот бевме во Ремедика со сопругот на преглед и тој после 4 месеци прв пат ги гледаше на ехо со радост го гледав како ги гледа на мониторот на ехото и како внимателно им го гледаше секое нивно движење и му се насолзија очите од радост вика нашите сонциња пораснаа.Инаку прегледот помина добро докторот рече дека добро напреднуваат и дека нешто напомена едното можно да е машко но се уште е рано да се потврди дека е машко вика можеби ножето да му е тоа .И како ме гледаше на ехото виде над вагината дека сум малку отворена и ми препорача дека мора да правиме циклаш и наредната среда ќе ми прават со анестезија .Инаку го прашав дали ми е тоа од дебелината или бидејќи сум бремена со близнаци и рече можеби сум така родена .И во средата бев кај нутриционистот Тања Турунџиева и ќе почнам со диета бидејќи останав бремена со ептен голема килажа па утре сум пак нејзе правев некои анализи па според тие анализи ќе ми одреди диета .Па мора да се истрпи се само да биде во ред со моите две анѓелчиња . :hai: :hai:

На TIGARCE86, MacenceEna и wtff им се допаѓа ова.
  9. Rusi

Rusi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    325
    Meskovci, samo da ve pozdravam od cair, me primija denes so puknat vodenjak ama bebus aber nema od izleguvanje.
    Tigarce koga ke ni se pridruzis?
    So sreka i so lesno na site pa i na nas!

На green.eyes, TIGARCE86, ddevojce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. chocolade

chocolade Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    6.883

Rusi со лесно нека ти е. Блазеси ти, наскоро ќе си се гушкаш со бебчето :inlove:

На Rusi му/ѝ се допаѓа ова.
  11. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    Rusi и Tigarce со лесно на двете да ви биде уште некој час со бебенце во раце :)

На TIGARCE86 и Rusi им се допаѓа ова.
  12. Bufi

Bufi Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    648
    Руси нека ти е со лесно и лесно да се породис, те мислиме и чекаме да ни писес дека конечно се случила средбата:))) се најубаво мила :inlove:

13. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.347
    Допаѓања:
    331.990
    Rusi со лесно драга :) чекаме новости што поскоро :*

14. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.446
    Допаѓања:
    2.607
    Мила и јас имам цел ден болки во кичма и менструални болки поинтезивни,и многу тешко дишам се надевам дека кај и да е и јас ќе те дружам наскоро,да ме чекаш за кафенце :D со лесно мила да ти биде и да си го гушкаш бебушко што побрзо ;) ,фала ви на сите за поддршката и јас се надевам со лесно ќе поминам ќе ве информирам понатаму позравче до сите :* :* :*

На green.eyes, Bufi и chocolade им се допаѓа ова.
  15. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Со лесно девојки да ви биде,чекаме новости :*

16. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    здраво на сите.. честитки аморче,уживајте сега :* .
    со лесно нека им е на сите што се при крај,јас да си се пофалам денес се видовме со синот :D сонце се свртел надолу со главчето,баш се израдував ама затоа ме клоца по цел ден хехе се друго е добро во нормала,фала му на господ.
    малку сум загрижена што веке влегов во осми месец и ми излезе итно да идам за мк :( го изнамачив бебуш.. во недела здравје идам со авион држете ми и посакајте ми среќа.

На wtff и chocolade им се допаѓа ова.
  17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Среќно мила не се грижи се ке помине во најдобар ред :*

18. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2014
    Пораки:
    432
    Допаѓања:
    166
    со лесноо русии ајде дај боже да се израдуваш за многу брзо :)
    тигарчее и ти истоо :) :)
    кај нас пресврти, првпат во цела бременост и во моживотов, осетив што се тоа киселини, вчера вечерта дури од спиење станав, и некни вечерта и денес еве... досега тоа кизнеј шо ми било киселини овие три дена осетив шо се :^)
    башка од киселиниве, имам нагон за повраќање и малку несвестици, исто овие три дена.... катастрофа!
    па и во комбинација со ова шо го изнакажав, во 1
    9 вечерва од нигде никаде без никаков нагон за мокрење ми протече нешто и неможев да го задржам, кога појдов во ве/це имав мноооооогу бел исцедок и гоолем влажен круг на долната облека, влажново беше проѕирно, ииии плус на ова, сега пред 15 минути од добро стоење исто тАка, ми протечеее пак нешто, овојпат и пижамите ги изводенив, пак че речам без боја без исцедок вториот пат... исто ии затегања чувствувам долу скроз во стомакот најдолу и не се крати затегањата, некаде имам читано дека тоа биле контракции, кога стомакот че се скамени и мн тврд че стани...
    ее ај да ве видам кажете ми шо да мислам, на болница одам сабалје, имам закажано..
    :lol: :inlove:

19. chocolade

chocolade Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    6.883
    Bebetoт ти уште пред 4-5 дена пиша дека си отворена 1 сантим. Тоа што ти истекло по мое ти пукнал водењакот. А имам слушнато дека кога пука водењакот треба одма на лекар да се оди, може грешам :?: . Еве нека каже некоја по искусна мамичка!?

20. Bufi

Bufi Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    648
    Бебето, не чекај до сабајле туку оди веднас во болница, мозеби ти пукнал водењакот, засто невозмозно е од исцедок да ти се наводени пизамата, не се играј туку оди, ајде со лесно нека ти е, изгледал досол и за тебе денот за средба со бебчо :inlove: