Ти со такви маки а цела недела сонувам 18+ соништа и тоа баш така вивидни. Секое утро се будам возбудена лудуваат хормониве
Аа јас поинакво користам ама на истата фирма.Гледам тебе ти рекле една недела само да го користиш,моето е за секојдневна нега и постојано може да се користи
Па матичнава ми вика или амнио или овој Baby Test пренатален оти сеопфатен бил, а амниоцинтезата не опфаќала толку колку него и сега ај да те видам биди паметен
И да направиш пренатален тест и тој да покаже не дај боже нешто пак ќе треба да праиш амниоцентеза. Јас правев панорама тест и фала богу испадна со низок ризик, инаку ќе требаше амнио да правам, а искрено многу ми беше страв
Isto e I moeto, mislam 560 den. Go kupiv, utre da si zemam novo stom e bezbedno, I jss go koristam sekoj den..
јас правев во Авицена пред 3-4 недели. За амниоцинтеза на Гак ми кажаа дека постои ризик. Не беа сигурни др од резултатите од Приска кај мене, и затоа овие две нешта ми ги препорачаа - секако го одбрав тестот. Ако имаш прашања, пиши ми лп.
@kostovaivana @monik55 не се жалете женски од 18+ соништа, оти јас сонувам кај шо го реновирам купатилото, 3 вечери со ред плочки сменувам.
е баш ме изнасмеа ајде вечер нека ти биде финишот и од утре сонувај 18+ во реновирано купатило под туш