Јас ја имам на лала и сум презадоволна,мислам се преродив откако ја купив.Да големка е ама мене па баш тоа ми одговара,кога ќе ја јавнам навечер туу како спијам убаво и плус само со неа можам да си се наместам.Од мене само препорака да си ја земеш
И јас ја имам таа на лала. Маж маж ми ја купи за роденден уште во Ноември во 11та недела. Од тогаш неразделни сме. Преубава ми е за спиење, толку се навикнав на неа што не знам дали ќе се разделам. А маж ми кога стигна коментираше леле колку е голема, ја кај ќе спијам бла бла. Сега да го видиш ја едната страна ја јавам он другата, се тепаме за перницата навечер
Него знаете шо сакав да ве прашам, кога ви се испакна папокот нанапред? И дали на сите се испакнува? Јас сум 24+5 и осеќам дека ми е подзатегната кожата околу папокот ама не ми е испакнат.
Не се испакнува на сите. Мене ми е многу длабоко исечен и со првата бременост не ми искочи, а еве го ни сега не е, сеуште... Не ни сакам да ми се испакне, језивко ми е малку
Кога стојам изгледа од што се зголемува притисокот ми се оптегнува ептеен кожата, а кога седнувам ми се враќа. Ептен ми е језив таков затегнат, ми се чини ќе ми прсне кожичката. Инаку, почна да ми се познава линеа нигра со некој глупав, грд портокалов пигмент. И сега имам линеа портокали
Не се секирај одма после пораѓај ја снемува, јас ја имав со првата бременост, сега уште не ама ич не памтам тогаш кога ми се појави. Ти која си?
Прва бременост, 30 полни недели. Не се секирам, најмал проблем е таа линијата, ќе се повлечи, туку со стриите на едната града што ми се појавија и целулитот на задникот и бутовите... Ако едвај чекам да се породам, тоа е само за да се наспијам како човек на стомак и да појдам на мадеротерапија, оти задникот ко кора од портокал ми е. Ми тргна денес со портокалите.
Мене ми се појави уште на самиот почеток до папук и тукаа се напнував објавував слики и сл сега ми е и над папукот....јас бев ептен среќна кога ми се појави како што паничев си викав ее ова е знак дека е се како што треба хахахаах Кога ќе ми текни што се правев ох леле ама тоа е страв лозје чува
Кажи си кажи си барем ќе се сеќавате на мене хахаха Циркузи сум искрено знам дека сум и бев пренапорна ама посилно од мене беше Ве гушкаме
Хахахаха, а бе мила, секоја сме циркуз на свој начин, ич да не се секираш. Во право си, страв лозје чува, а особено на сите што ни е прва бременост се притресуваме за сѐ и сешто. Зошто е ова вака, зошто не е ова вака? Гушки најсилни назад! ❤️
hehe dusa mali i mene koga bev na 1 skrning mi maftase so racence dusa mamina ama nemosese da vidi sto e pa deneska doktorkata mi kasa 70 posto masko deka mi zakaza vo 4de kese gleda naj sigurno ne bitno sto se zdravo zivi da bidat fala vi mamicki lesna bremenost na site
Мислев дека меѓу ретките што немаат секс сум, ама сега ме 'утешивте'. Прв триместар немавме од претпазливост, со душа чекав да дојде втор. Спремивме кондоми, прв пат после 12 години и ич не ни одеше. Мене ок ми беше, ама маж ми кутар само за мене ќееф да ми направи издржа 2-3 пати со судни маки. Језиво му било дур е бебето во стомак а јас сум станата бетер од маж, само го задевам, хормона до плафона. Си се гушкаме, милуваме, љубовта е ×1000, ама за секс ќе си почекам. Рече во 9ти ќе ми помогнел да се породам кога ќе можело без кондом.
Јас едвај чекам да се породам, да помине некое време па дури тогашЈас и дека со инвитро, односи не сме имале сигурно месец два пред да останам трудна.Никогаш не сакав додека сум во постапка да помислам на односи.Сега ептен помислувамама не би ризикувала.Толку чекавме, па ќе почекаме уште малку
Мене ми се појави на почетокот од бременоста ,еве месец дена како сум породена уште ја има линијата,ама си ја сакам...ме потсетува на мешето,ми фали на моменти кога си го галев,а пак бебче е тука сега,него го галкам