Мене ме гледаше абдоминално, ама мислам дека нема потреба од вагинално. Освен ако не виде нешто, па вагинслно...
Добро вечер Мешиња што си правите како си го поминавте денешниот убав ден за нас жените ..? Јас да си се пофалам денеска за прв пат си го видов стомакот како ми се бранува, односно движењата станаа видливи и многу се израдувавме сите најмногу синчето... Го чешкаше го галеше и ова како да му враќаше од внатре 23 +4 сум иначе, се изненадив мислев покасно се гледаа бранувањата на стомакот И да се надоврзам, линеа негра се појави... Многу слабо пигментирана, али мислам дека ќе потемни...
Баш прееска ми пиша за резултатите и не ми кажа ништо. Но имаш замена секако во амбулантата во Мвр што е. Јасно си пишува кој е замената.
Леле моево денес, мислам од стомак ќе ми излезе. НајДесно скроз долу како пулс осеќам цел ден. Може ми вика give me five
https://www.facebook.com/110067595064/posts/10164737835165065/ Ова го најдов... Колку од ова има вистина.. Не знам... Ама многу од работиве ми стојат нелогични..
Ох....ајде како и да е ако се свртат супер ако не царски одиме бебушките само да се здрави и живи.... Па и за 1 недела ќе видам како е Гушки
Бебе заличува се повеќе на бебе и нормално напредува за сега ама има 2 хематоми од кој едниот е на преден ѕид и постелката е малку одлепена.. Предлог што повеќе мирување и боледување..Крварење веќе нема. Некој со слична приказна малку да се утешам? Негатива ви сум на темава ама на сите страни сум веќе со паметот,никој не гарантира ништо нормално како доктор не можи да ми кажи дека се ќе биди во ред пошто не знае..Преплашена сум стварно
3 ден не можам веќе со грлово. Дај ве молам кажете лек. Суво грло, ме чеша, кашлам, денес и нос затнат. Не помага ни Dr. Theis, ни Септолете ни прополис. Вака никогаш не сум имала мака со грло
Нема зошто да си негатива, се секираш и се грижиш, тоа е нормално... Прво, колку и грубо да звучам, гаранција нема. Од никого. Посебно за здравјето... колку има износеле, се породиле, витамин не виделе, има и обратно.... Твое е да мислиш позитивно и да дружиме додека лежиме И кај мене не се знаеше, и уште не се знае, прво колабиран сакус, па болки, па крварење, ама се бориме, одмор, физички и психички.... ќе се повлече хематомот, само мирувај....
Da ti kazam sabajlevo se napiv, a prethodno ne. Sega ne znam oti mnogu i se raskashlav. (Korona prelezav pred 2mes)
Mene na pocetok na bremenost me fati grlo bolki nevideni. Po 2 aceroli na den, strepsils(ne znaev deka ne trebalo toe) i za nekolku dena se opraviv
Пробај со мед и таан, капки прополис врз тоа. Исто можеш млеко со прегорен шеќер и путер/маргарин, бабин лек е ама помага доста.
Физички одмор да психички малку послабо само да ме сецни нешто ме фаќаат паники се препотувам па како што си сум со анксиозност веќе 10 години и периодов ми беше супер полека полека пак се враќа се да не знам од каде да почнам Страв ми е да си повратам како човек и тоа што е низ заби го цедам и после се секирам да не станало нешто од напонот Мајкиниот (не знам зошто ама се на машко ми мава ) така ме поздравува секое сабајле да не го заборавам дека е тука Тоа е ќе дружиме лежечки со надеж дека ќе е се ок.. Ау што ми стана позитивна сум