So lesno na dvete I sto pobrzo da se guskate so bebusite Jas denes pravev amniocinteza I sega odmaram... Dve nedeli cekanje na rezultatite, I se nadevam konecno ke se opustam.
Со лесно нека ви е и на двете. Мислете само на тоа дека за ногу кратко ќе си се гушкате со вашите најмили
Ви пуштам среќичка и на двете за лесен пораѓај. Без страв и грижи, се ќе помине добро, мислете само на радоста што ве чека после тоа. Среќно!
Ајде со лесно и на двете, само со позитивна мисла и се ке помине во најдобар ред Се читаме во категорија БЕБЕ
A tebe koga ti se slucuvase ova pred da rodis li ili? Jas sum utre na ctg ke mu recam na doktorot deka mnogu mi pritiska osobeno navecer.
Мариатим, да е зив и здрав синко, голем да расне и само радости да ви носи На сите следни им посакувам лесно породување
Mariatm честитки, нека е живо и здраво големо да расте бебето. Мамички јас сум уплашена, бебето многу ме клоца вечерва и многу ме боли особено долу притиска и мава си мислам ќе излезе... Не ми било вака, јадев торта но пред два часа... Може ли од тоа да е?
Не се плаши и моево ме исклоца и вчера вечер и денес вечер. Мислам ребрс ми скрши, доле ме притиска и стомакот само ми шета лево десно Мамички мене почна повторно да ми се лоши како на почеток на бременост овие 2-3 дена, но само ноќе ми се лоши. Има ли некоја слично искуство
Фала ви девојки, се смири потоа пуштив некоја релаксирачка музика и заспав Не јадам веќе торта, тоа не беше клоцање, шутирање по сите можни органи Не знам зошто се вознемири толку... Сега сме добро, ама пак мислам дека некако многу го носам ниско, кога седам ме притиска некако, ќе си прашам во петок на контрола...
Trudnicki i mamicki... Mu go slushnav srcenceto... Prevozbudena sum... Samo 6 nedeli. Doktorot veli rano e, no zasega se e vo red. Go molam gospod za mene i za site vas. Malku me zachudi doktorot. Mu sepozaliv deka teshko mi e. Povrakjam, kiselini, bockanje vo stomakot itn. A toj mi veli, milo mi e. Shto povekje chuvstvuvash toa povekje se raduvam. Znachi deka se e vo red... Ste slushnale li vakvo neshto? Tigarce do kade e?