Nova sum na forumov a do sega samo ve sledev i reshiv da se priklucham i jas So lesno na site bremeni. Jas sum bremena 20 nedela prva bremenost.
Мене денес ме боцкаа за скриен шеќер, обична к.с и ддимери. Уште не можам да се стабилизирам од толку долго што не јадев фујј ... Се надевам не значи ова дека ми е нешто со шеќерот. Дур стигнат рез, ќе си продолжам со секирации. Со првата бременост не испитував (т.е не ми рече др-ка да проверам) ни шеќер нит ддимери, ова ново искуство ми беше.
Od koga pochnavte da kupuvate raboti za vashite bebinja ? Jas kupiv ligavche neutralna boja ushte ne go znaev polot od pusti merak Ubav den
После вториот скрининг одма купивме креветче количка и транспортер. А од тогаш па навака секој втор ден по нешто и еве 37ма недела све сме спремни, и бебе и мама
Јас после првиот скрининг. Исто како тебе си купив во неутрална боја, но боди А веќе после вториот скрининг почнав повеќе да купувам, се и сешто
Здраво женски, правев крвна слика денес, во глобала се е ок, само тромбоцитите малку се намалени, ве молам некоја поупатена за мислење, кај матичен дури понеделник. 36+4 сум денес
Jas vtor skrining imam sega na 19 mart So lesno majka i ja po malce ke kupuvam dodeka mozham zashto i taka treba da odmaram povekje nisko go nosam . so lesno majka
Не ти се нешто намалени за загрижување....плус крај на бременост, ако примаш и антикоагуланси, не е ништо страшно...до 120 се ок.... Јас не купувам ништо, здравје после 33-34....
Јас купив едни топлинчиња(женски) уште година и нешто пред да останам бремена за да си ја повикам среќата (подолг период се трудевме ама си верував).Кога добив позитивен тест чорапчиња машки и женски купив...и сега скоро секој месец по некоја ситница од мерак(најчесто после преглед коа ќе ми олесни),веќе знаеме дека е женска