Ама гледај од тој датум рачунај цел месец зошто не знајш кога си останала бремена ,, некогаш знае да биде пола месец женско пола машко Абе глупости најбитно здрави прави да се
Пробав и со датум кога сум останала бремена, оти точно го знам Ама ништо, пак момче вика, а јас досега знам дека девојче носам Во право си, да се здрави, живи па полот и не е битен. Ние се занимаваме вака ај од радозналост
Пиј парацетамол против болка, синомарин спреј (од зегин налик дезодоранс е) колку можеш почесто исчисти го носот, инхалации со физиолошки (доколку имаш инхалатор), инхалации над топла пареа (тенџере со вода над шпорет) со камилица, топли облоги над синусите (јас ставав термофор со топла вода, образите ми беа отечени и очите иритирани ги осеќав)... Вака се лекував, инаку секоја зима со антибиотик сум од нив. Се надевам нешто ќе ти биде од корист, биди подобра!
Мене матичен општ доктор ми ги смени податоците. Без документ. Ама ова е мало место па се знаеме. Ама како и да е, матичниот може.
Мене грешно ми го имаа внесено новото презиме, им пишав маил и во прилог им доставив слика од личната карта, па го поправија. Пиши им маил, да не се малтретираш да одиш. Позз
Еми два пола се машко и женско нормално дека кај некого ќе се погоди,да беа три ќе видевте што е уткање лолл,ич не верувам во вакви работи,туку во која недела ги правевте брисевите,кога е подобро? @IRBBB ти ми си чекор до чекор овде направи брисеви?