И јас тој период ги користев и ми помогнаа многу. Не верувам дека почесто мокриш од вагиналетите, можно е да имаш зголемен исцедок.
Јас го порачав истиот модел и навистина се убави меки памучни и малку поголеми од 56 шо ги имам купено од Тритекс мислам дека ќе има носење до 3 месеци таман
Мамички ја сега се враќам од Ремедика и летам во облаци принцезата моја конечно се намести да ја видиме на лиценцето, цела на мене личи кукла моја, се стопив и уште се топам, 4 сликички преубави имам. Иначе јас сум 27+6 она по мерки е ко за 29та недела. 1200 грама тежи, 1200г, уште не можам да поверувам, како вчера да беше кога скокав по позитивниот тест. Све друго си е во ред, и вода и постелка. Моментално е карлично наместена, принцеза е она со главата горе ако не се сврти ќе идеме царски ама искрено најмалку битно ми е тоа, само да сме двете живи и здрави. Одвај чекам да ја запознаам и да си ја гушнам
Исти ми се по квалитет и мекост како и тие од Стружанка, а што имам од Ваикики и на Бебелино мене тие ми се помеки од овие две али океј се овие по квалитет ја ги нсрачав тие тегетот со Welcome to our tribe. A комплетче имаме од тука тоае помеко и понежно од овие сетови.
И јас исто прашање имам за чајче Дали овој на алкалоид беше ок, пошо пишува во состав цвет од хибискус?
Мене ми рекоа ваков да земам, ама мислам подобро е да си варам сушена брусница па така терам втор ден. Една лажица сушена брусница во 200 мл вода варам 5мин, оставам 10 мин да отстои па ја пијам водичката и ги јадам брусниците.
A da si skratis rabotava i samo brusnicite da si gi izedes Ima neso posebno koa se prai caj, ne sum vo tek bas?
Ако има уринарна инфекција поубаво е да се пие како чај заради внесот на течности, да се исчисти побргу. Лично, ако осеќам нешто налик инфекција, болка пецкање, пијам увин чај, неколку дена по ред по 1л на ден, многу побргу ми делува. Брусница чиста како чај кај нас ретко над 30% (само тој од виталија мислам дека има 60%) , затоа боље сушена.
Zdravo, mi dadoja upat za torch vo centar za javno zdravje. Dali moze dada da mi kazete kade tocno se naojga?
Центар за јавно здравје е "Пролече" " Пролет" зависи кој како си го вика Се наоѓа кај железничка, до тутунски комбинат.
Јас пиев ампули брусница и тоа ти е концентрат од брусница скроз по една на ден, а дополнително пиев чај од камилица и увин чај
Ве читам долго време и конечно можам да кажам дека и јас ќе ви се придружам Денес потврдена бременост, точно 5та недела на ехо се виде само гестациско кесе. Се читаме и на сите нека ни е со лесно!