Sigurno, nerva da te fati, koga i da pojdam ispod 2 sati cekanje ne sum, pa i nema mnogu mesto nekogas i da sednes nemozis ama toa e ke izdrzime uste malku
Лешок е супер горе на манастир има убав парк, природа убавини скроз воздух воздух во изобилие. Сега е изреновирано па уште поубаво е ние сакаме таму венчавка и крштевка да правиме свеќи е од таму по потекло хахах и идеме често на шетање. До манастирот одма имате меанче за каснување кафе пиење убаво е појдете блиску е до Тетово за 40мин сте таму
Ма стварно е доста несериозно ова како така две недели па ти за две недели ќе го прелегаш или што ако се заразиш некој ден пред термин што ќе прават не знам. Во Германија мајка ми работи медицинска сестра луѓе она на 10-иот ден од симптоми почна со работа. За две недели светот ќе се сврти у дуж и попреко што би се рекло
E ajde de i mene mi e nejasno, ako te vidat so simptomi ke te pratat na gak ama jas mislev ke recat brz test kaj nas i bujrum na poragaj ama ne vaznost 2 nedeli.
Најсреќен да ти е мами, догодина свеќите лепотицата мајкина ќе ги дува пред тебе. ❤️ Од убајнила да не куртулиш! Спојлер Цреши ми се пријадија да знаеш.
Благодарам на одговорот. Препораката е да се почека околу 6 месеци, што малку ме збунува затоа што тука се работи за подолг временски период, а инфекцијата претставува ризик ако се пренесе додека е активна (односно стекната за првпат пред, или во текот на бременоста). Се надевам наскоро сè ќе биде во ред кај пријателката.
@An4e24 @mamaJana Читам Охрид ке се пораѓате исто и јас среда сум на контрола па да видиме кога ке ми кажат за тест Не знаев дека толку рано се прави
Фала ти миличка моја Јас длабоко се извинувам да ти пратам? хах Фала ти мамасита гушкии Фала ти женска