@KittyCat:) Среќен најсреќен мами, здрава и жива да си, па догодина со малата да славиш, а во меше со друго.. Убав ден мила, се најдобро.
Да ми пратиш. Или да ме земиш таму, па ќе си купам сама. Од сабајле појдов да купам, ама само замрзнати најдов, на ништо не личат. Гушки мами, уживај го денов.
Jas ko sto znam od nea redovno odi meri igg ili igm za toskoto. I rekle dur ne e pod nekoja vrednost da ne probuva da ostane voopsto. Inaku taa si e vo red, verojatno ja zakacila nekade po raganjeto na prvoto dete i zabremenuvanjeto po vtor pat ama ne mozes da znaes ni tocno koga ni od sto. Se nadevam i kaj tebe ke bide se dobro. So lesno i so pomin
@KittyCat:) Happy Birthday to you.. Секоја желба реалност, уште малку ќе си го добиеш најубавиот поклон од животот.
Дали е можно од слабо железо ептен да ми се спие? Око не можам да отворам. 28+5 сум. Рано е за она, како го викаат ' инстинкт за гнездење' кога пораѓајот се ближи и си изморена многу.
Фала ти мила Стварно внимавав да внесувам повеќе извори на железо но искрено многу намалив на месо последнава недела дена и еве го резултатот Ќе пробам и со црн дроб, повеќе месо и спанаќ па ќе видиме
Мене па царскиот ми беше закажан за петокот а во понеделникот ме викнаја за тест...ама мислам две недели го важат..и немој да се чудите никој нема да ви се јави за резултати
Мене железото постоперативно, вадев туморче, ми беше намалено мн. Првин ми ги дадоа Сидерал Форте да ги пијам се сеќавам изгор скапи беа, после во Зегин за наредниот месец тука кај мене немаше од тие и земав заменски некои германски Iron+VitB6+Mg така нешто беа, важно исти како овие другите и искачаа мн мн поевтино. И нели пошто ние си викаме леле сега како бе овие поевтини немој да не фукнционираат ај ги виде моја клиентка со работи во алкалоид докторка и вика истиот состав е и она ми посочи природен лек. Насабајле 2-3 урми, 2 смокви, прстофат суво грозје, 2 коцки темно чоколадо и 1-2 лаж мед измешано со семе од коприва. Железото ми се подобри значително тој период и не припаѓав сега апчињата пократко ги пиев два медеци уствари, а ова си го продолжив подолго...
Ние кога правевме тестови резултатите стигаат кај матичниот општи доктор и он ни јави кој е среќниот добитник хахахс ама сега тоа беше ние бевме со симптоми и слично...
Овие со iron,b6 i magnezium ќе ги побарам пошто ми одговараат немаат фолна и б12. Ај ако можеш сликај ми ги или ако ги најдеш на нет прати ми ги. И ќе пробам и со сувово овошје а коприва со мед секако си јадам. Дај Боже да има ефект. Фала ти