Го омекнувал грлото на матката, го опуштал, ги опуштал мускулите на матката и помагал за полесно отварање и раѓање.
Дада и торч и кариотип за двајцата и беше во ред. Мислевме може е до лош спермограм, прво беше со 1% нормална мофологија, па после 3%. Сега да се надевам дека е подобрен уште, пиеше доста терапија многу витамини.
Мајки вие што пиете железо дали имате темна столица? Два дена пијам хеферол, освен на него, не знам на што друго да го препишам ова. @Pacient srna мислам дека и ти хеферол земаш?
Moze da e, stom ste ispitale se drugo samo toa ostanuva. Realno i nie sme ivf radi los spermogram i dosta obidi imavme dur da se pogodi saglam embrionce
Јас сакав да го пијам чајот од лист од малина ама со ковид ми се поклопи и мн чаеви пиев уште тој ми фалеше. Ама урми и смокви колку имам изедено толку мислам дека у живот немаме сите дома изедено... @IRBBB можно е запек да те фати не знам дали да си земеш некој пробиотик. Јас на почетокот пиев железо, а и имав запек секако па пиев пробиотик зашто ми се плачеше.
Пишува и во упатството, гледам со мноогу вода да го земам. Ама од пробиотик штета нема, ќе си земам провенче. Фала ви на сите!
Девојки дали смее да се консумира мед со поленов прав? До сега користев обичен без додатоци во него, но ми остана уште тој со полен.
јас конзумирам, мислам на природна база дека е нема штета. А од кога може да се почне со чајов од малина? Да не почнам рано па да се отворам несакајќи
Малку бош прашање но сепак ќе го поставам Дали некоја членка била да прави скрие шеќер преку викенд односно во сабота? Анализата прилично брзо се изработува, потребно ми е да ми земат крв во три интервали, доколку се нацртам пред лаб тогаш кога отвараат 8ч не би требало да имам проблеми некакви со незавршување на време нели, обично до 13ч работат.. Има ли некоја со слично искуство за да не му ја мислам