Јас Ви би препорачала обичен апарат за притисок, Сендо или некој друг, тој со живин столб.. Дигиталните не ми се сигурни.. Ама кој како сака
Дали некоја од вас имала ешерихија, и ако да каква терапија ви препишаа, или да кажете некој "бабин" лек, премногу се вознемирив
38,2 температура, какo да реагирам? Бев oмалаксана па измерив, мирис/вкус имам. Мислам не е кoрoна, малoтo ми беше настинатo па ми има пренесенo. Дали треба на ГАК да идам? Или дoвoлнo е парацетамoл...? Ве мoлам за мислење
Пробај со парацетамол, оди под млак туш малку, пиј многу течности... ако не намалува консултирај се со доктор.
@Sonchulka Истиот го имам од Алфа лаб...можеш и да си свртиш тркало на среќата и да добиеш до 40% попуст ,вршат достава.
Можат,јас од Гак земав итен за 8ми Септември,а за на клиника на Трансфузиологија не можеа итен...само со термини.
Cestitki majka!!! Na isti den ke slavime rodendeni. I jas se porodiv vo cetvrtokot se si bese super za pola saat ja izvadija ko jlo so gazot prvo lepoticata. Malce jezivo sto osekas koga ti burickaat vnatre ama bitno se pomina vo najdobar red
@Pacient srna Честитки Мајка Така и ќе направам немам чаре друго, фала ти. @Prolett Беше ли на ГАК како помина?
Срнче жива и здрава да е лепотицата, успешна ко JLo нека е, кога веќе така се роди Претчувствував дека си породена дека те снема од форумов. Поскоро опоравување мами, те чекам во породилни.
Многу ми е жал јас имав предвремен, пред неколку год и боледување ми дадоа само 45, дена како што се сеќавам
Здраво друшки скоро сите сте со понапредна бременост, но ме интересира дали на некоја и се случило во рана бременост како грчеви. Да се објаснам колку можам, по аплилација сум 6та недела. Вчера почнаа да ме фаќат грчеви низ стомак, ама не менструални. Имав грчеви и незнам како да ги објаснам, ако се наведнев напред ме болеше болката од под ребра одеше до јајник најизменично од двете страни повеќе кај десната. Пиев магнезиум, одев во вц мислев може нешто е од тоа. И да ми намалија грчевите после вц,ама цел ноќ осеќав болка како грч, стегнено некаде кај десниот јајник и малку погоре и се вртев додека да најдам позиција. Еве се будам и пак имам таму болка, не е јака ама е присутна и ме паничи Некој искуство. Честитки до сите нови мамички.