Па што има врска ако си изела. На здравје нека ти е. Се има конзерванси. Јас јадам аргета паштета, тие бегетаријанските исто имаат. Не се замарај со глупости. Јади се што ти душата сака умерено секако Стресот е многу поштетен од конзервансите а сите си го ставаме на срце
Да ми си жива за муабетов. Јадете сѐ, умерено. И вода е штетно да се пие во енормни количини. Повеќе сме озрачени од мобилните и сите апарати дома, па никој ни мобилен исфрли, ни апарати за време на бременоста. @KittyCat:) опушти се мамичка, пробај да се одмориш денес максимално. Од утре ти стартува најубавата улога на светот. Најлесно да ти е! ❤️
Девојки, упатот за крвна група, Кумбсов тест, за рх компатибилија, може да ми го издаде матичен гинеколог, или мора од секундарно/терциерно здравство да е?
Фала ви жени.. Јас општо си паничам во нормална состојба не па вака Ко ќе ми текни дека 2 дози на сумамед испив јас за маргаринот се фатив Мава стравот наеднаш па да пишам да се олеснам, фала ви уште еднаш
Jas ti dadov sovet da zemes outer i otidov kupiv margarin so zdenka i toa jadev sega, nemam mozok, mi bese slatko vazno pa neka e na zdravje
@KittyCat:) со лесно и со среќа, мисли на бебето и биди силна во секој момент... И вчера ко што реков, мене возбуда ме фаќа за вас
Site sme isti sega jadev blago I ja prasvam majkami dali e termickk obraboteno da ne dobijam salmonella Jas od pocetokot na bremenosta imam fobija od listerija, salmonella, tokso, filmoj teski si imam napraeno, isto kutri kucinja moj samo sedat so mazot mi gi igra gi sheta jas nemozam da gi pogalam oti mislam ke goltnam vlakno.. Ama to e si velam. Ke preziveam do kraj na bremenost oti jas i bakterite
Имам едно прашање..Дали ви се случило како да имате за кашлање а да не ви се кашла?? Иначе бремена сум 24 недела