Нема убави вести.. бебето има сериозна срцева аномалија.. Ќе треба да ја завршам бременоста. Ве поздравувам сите.
Премногу мие жал, знам точно како се чуствуваш,ти ја знам моменталната болка и нема зборови за ништо. Бидете силни двајцата.
Jas go imam istiot problem sto ne probav za den vreme pak kosata mrsna i edinstveno sto mi pomogna e maski iskreno sampon na nivea da izdrzi barem dva dena sto ne probav od koprivi od head and sholders od garnieri od lukovi od kromidi ampuli, ne vredi nisto ako nesto ima da go najdes javi
Jas posakuvam ova da e son, da se razdeni i nikogas da ne se sluci, shto i da napisham vo ovoj moment e premalku i nema uteha, bidete zivi i zdravi, Gospod ima drug plan za vas, bidete silni!
@Bella_Stella леле лејди мн ми е мака, можам само да замислам како ти е...ти ја испраќам целата среќа, сила и убавина на светов за да ти помогнат да се опоравиш...
@Bella_Stella мила немам зборови со кои можам да ти кажам колку ми е жал... Бидете силни, ти ги праќам сите гушки на светов .
@Bella_Stella крвта ми се заледи мила. Немам соодветен збор за да кажам било што. Второ мислење, контрола, начин за да се корегира...? Те гушкам најсилно! Можеби не можеме нешто посебно да направиме, ама сите сме тука за тебе, што и да треба! Биди силна!
I jas toa si mislam no znam kolku e tezok momentot i mi e strav da predlozam, sepak se reshava i toa, se pravat operacii, korekcii, moze ne e nesto mnoogu strasno i moze so mal zafat da se sredi koga ke se rodi, sepak konsultacija druga kaj dr.Zan kako najdobar za srce kaj nas. Prosti shto navleguvame mozebi premnogu no ovde sme kako edna familija i vo momentov site go prezivuvame toa shto ti go dozivuvas.
Родителите најдобро си знаат, секој родител се ке направи за своето дете. Ова нека ние лекција на сите дека сите прегледи треба да се прават и да не гледаме дека докторите прават профит од нас.
@Bella_Stella ако бараш второ мислење не кај Жан.Само Чадиковски во Систина.Он е единствен детски кардиохируг кај нас.Што и да одлучиш држи се
@Bella_Stella se so sakam da ti kazam ke zadrzam za sebe, mnogu me povredi ova, kako so noz da me probode ovaa vest.... Te guskam mila, smao bidi silna. Te molam pobaraj u drugo mislenje...
Taka e i jas cel den se nerviram shto taka rekov za doktorkata no ne mi se veruvase deka tolku meseci nikoj ne vide i zatoa mislev deka se zanesuva, no ete za zal ne bila greshka.