Сега те прочитав Баш ми е жал миличка немам зборови за утеха единствено само гушки ти праќам и бидете силни со сопругот која одлука и да ви е донесена. Господ имал друг план за вас а малото ангелче ќе ве гледа од небото. Те сретнав во дали сум бремена и кога те прочитав дека си баш се израдував а сега плачам а неможам да замислам тебе како ти е . Искрено ти препорачувам стручна помош не сакам да ме разбереш погрешно јас со миссед во 8ма недела неможев да се соберам а не па на крај. Те гушкам најсилнооо
Женички Кој е Др-Синан во Санте плус? Искуство од кај него некоја има? Закажав за утре преглед 30 недела сум сакам да искористам бесплатен преглед и да дадам аванс за пораѓај.Ама никаде на страната нивна го нема тој доктор.. Кој е ? Каков е ?
Женски, премамата се препишуваат или не? Мене ми беа препишале 3 кутивчиња, ама при крај сум, а оти сум во изолација не можам да отидам пак да ми препишат. Може некој друг да ми ги земе без ливче?
Да не има некој рецепт од рогамот, или копија од рецептот, да си го напишам, да не се влечкам до кај матичната за тоа... Дали како Amp. Rhogam да стои или како анти рх серум? Би ви била благодарна!
Здраво, некоја поискусна или поинформирана да ми објасни како да знам дека имам вистински контракции и дека е време за во болница? Ми е шубе да не отидам прерано или прексано! Какви се точно вистинските контракции и на колку време? Јас сум 37ма недела бев денес на ЦТГ коа показа мн слаби болки (така ми кажаа) остри пикови до кај 75 и сум отворена еден прст но ништо не сум осетила деновиве освен стврднивање на стомакот со притисок на бешика, што треба да се припремни контракции...
Добро, само мене ли ме дотепува времето?! Се чудам зошто сум цело утро како потепана, без трошка сила во нозе и раце, а тоа еве почнува да грми, се спрема за невреме Не можам од кревет да мрднам, а бебка си клоца ептен незгодно