Ете ,спремен е,детален и апаратурата му е нова ја гледам во монитор па во него да видам дал ќе смени фаца дали е се ок .А за пораѓај кај планираш?
Mene do kraj na bremenost,a jas i ti sme neli slicen slucaj.E sega tocno do koga ne znam.Pretpostavuvam do vadenje na serklaz
Не знам некој дали ти пиша, ама ја од 36та само на цтг одев со болки лажни бев цело време. Кога ја прашав докторката како да ги препознаам ми кажа подобро дојди на цтг наместо дома со болки. Секоја жена е различна, не мерев болки на саат. Е сега распознав дека се вистинските бидејќи болката која повремено ја осеќав и е слична на менструална, не престануваше. Значи како и да се свртиш, прошеташ, седнеш не престанува болката. После почнаа наеднаш колковите да ме болат и на крај колената ме фатија тогаш знаев дека се вистинските. Така да мој совет подобро отиди кога се сомневаш кај секоја жена се различни болките.
Да те утешам цела бременост знаев дека носам здраво бебе Шокот коа се породив со живо а бебе со деформитет Да дознаев во бременоста ке имав избор Има многу вакви примери не си сама после тоа родив здраво и живо бебе така да знам излишно ти е ова сега но навистина е така се ке биде ок ова на дедо Боже му било помило
Zdravo devojki, denes bev na kontrola 37+3 sum, doktorkata mi rece se e vo red samo zgolemena plodova voda. Zagrizena sum, da ne mu shteti na bebce, dali i se ima deseno na nekoja od vas vakvo nesto?
На другарка и кажале исто вака, ја прашале дали испитувала скриен шеќер и бил ок во нормала. Не знам дали е поврзано тоа и она се чудеше, сака пак да испита.
Bideki jas ovoj mesec bev 4 pati takaa ispadna no kako sto kazuva maticniot velat nema nisto stetno, a na internet citam deka steti cesto eho na bebeto