Да и мене вчера исто, а сум 15+3.се шири се затоа имаме болки, од ден во ден се осеќам се поголема и поголема. Јас вчера лежев цел ден можеби затоа, пешачи ли бар по малку
Окх, може да е и од многу лежење, не знам јас еве утре ќе прашам дали може нешто да ми дадат за пиење зашто не се издржува
Мене сопругот ми ги порачува од интернет преку карго ми стигаат.6 шишиња се 1600 ден.До после ќе ти напишам контакт.Но,не сакам некој да помисли дека е реклама,случајно го најдовме и ние
Другарки,мене ме задржаа,добив болкички утрово и 2 цм отворена,ќе ме чекаат спонтано до утре наутро,ако не ќе провоцираме
Истиот проблем. При вртење страшен притисок/болка во стомак, бешика, мислиш олово имам во стомакот. А само 3 кила имам плус, не е да речеш нешто многу.
И мене ми се случува како некои болки во стомакот ( не мн јаки) ама се си мислам дека е од ширење на матката . Ама имам мн болки понекогаш во колковите дури некогаш од болки станувам во сред ноќ да шетам низ дома. Инаку сум 26+6.
@brm_brm @saki13 Zenski istite bolki gi imam i jas.Jaki bolki pri vrtenje kako sechenje e kaj mene.Na momenti se panicham mnogu.Izgleda normalni se,tuka sme negde so nedelite plus minus,26+4 sum jas. Opushti se @Natashka1988 ,ke se bodrime,se ke bide dobro Pozdrav od drugarka ti lezachkata
Ми значи грижата, фала ти. Заврши се' минатиот четврток, одлета моето бебенце на небото и сега од таму ќе не чува.. Јас сум добра физички, природно породена и речиси заздравена.. На сите ви посакувам лесни бремености и живи и здрави бебиња. Чувајте се..
Те чекавме да пишеш кога ќе си спремна,се се случува со причина,бидете силни ве чекаат убави моменти...