Јас дома сама со брич, кај фатам фатам Макар што се немам видено, ама слабо имам фатено сигурно ама то е, ни прва ни последна ќе сум Сега веќе ништо не гледам
Po pravilo trrba site firmi da oslobodat bremeni ama ne pravat site taka. Retki se tie sto osloboduvaat ili kje se zakanat so otkaz ili da vadis patoloska.
Хеллo мешиња Сите ли станувате какo баби oд кревет, станувам фаќам кичма и така движам Oд вчера пoчнав да си спремам за бебе, извадив се oд првoтo бебе и нема нештo штo мoже да се кoристи, првo тoа беше зимскo бебе, втoрo се е рoзевo. Кoмплетче за oд бoлница купив, кoзметика и пелени. Сега да се фoкусираме на алишта и oстанати рабoти. Oд недела пoчнувам 35 недела пак ќе си кажам прелета времевo. Едваj чекам да си гo видам синче.
Јас сум дома и ги користам мерките од октомври и ќе траат додека не прогласат крај на пандемијата и зимам плата 100%
Јас не кичма, стомакот си го придржувам хахаха Веќе тој почна да натежнува Времето си лета, и јас уште малку да докупам за бебче, па за мене за на болница да се спремам и да чекаме да излези кога ќе сака госпожата
Женски, нормално ли е икањето секој ден?? Моето нема ден да промаши некогаш и два пати, а сега и надворешно се приметува кога ика, на едно место цел стомак се подига.. 32+2 денес
Мене крајов баш пребрзо ми поминува. На почеток по споро ми беше, првите недели Дали дека сега се спремаш, се докупува се незнам И кај мене, моево секој ден ика, ретко по два пати во ден, но и тоа се има случено. Баш на мм му велам еве ја икачкава се јави
Јас сум приватен сектор и ми плаќаат 100% од плата. Ама фирмата одлучува, имаат право мислам и 50% да плаќаат не сум сигурна
Јас сум во приватна фирма и ми понудија ослободување со 50 % , ама јас сум патолошка и земам 70%. Можеби секоја фирма сама си одлучува.
Здраво девојки. Дали знаете каде можам да најдам од оваа пелена за повивање или како и да се вика. Прашав во стружанка немаат и во некои дуќани за бебиња, но неможам никаде да најдам