Со лесно и на тебе и на сите останати. Мене вчера ми беше терминот, бев на контрола, арно ама на моево керќиче уште му е арно внатре, абер нема од искачање, немам некои посебни болки освен стандарни, кичма, препони итн, ама тие си ги имам некое време. Јас сум веќе во 40+1, па ќе видиме здравје неделава како ќе ја протераме. wtff ти каде ќе се пораѓаш? со лесно нека ти е
Во Германија сум јас, овде ќе се пораѓам во градот кај што живеам. Со лесно и на тебе, дај Боже што побргу да се гушкаме со сонцињата. Сеуште имам контракции, на 8, на 14, 12мин... различно.
Posledniot pat na ginekolog doktorkata me ispasi malce... Visoka sum 180, golem covek i mi zimase brisevi i mi rece: nemozam da ti se iznacudam... Kolkava si golema a kolku malo grlo na matkata imas. Me zbuni malce pa ja prasav so znaci toa kje mozam li lesno da se porodam po priroden pat i samo mi naprai ne so glavata. Rano mi e uste no me isplasi, ima nekoj vakvo iskustvo. So znaci toa? Kje se otvaram sporo i kje mora da me secat mn? Ili kje moram na zadolzitelen carski :/
Ne obrakjaj vnimanie voopsto na toa sto rekla doktorkata. Nemozeme site da imame isti matki. Se si mislam macenceena bese sitna a rodi golemo bebe okolu 56cm i nad 4000 kg. Ako pricita neka pise da vidis deka nema vrska toa.
лупетаат самп без врска мене сите брисеви ми ги зема у 32 недела му викам нели тееба сеа два па другите два во 35 ...така ми кажа докторката со е веабот, кај него....се изнасмеа..: s
Јас родив природно ,дете од 55см и 3430 гр. а висока сум 155см второво беше 58см 4050гр ама царски од други причини. муабетот ми е докторите некогаш беспотреба вадат од памет.
Освен да го ограничиме движењето надвор, и кој може малце да мрдне од градов, не гледам што можеме да направиме Стварно е ужас...
Добро утро милички,имајте убав ден И стварно што ќе се прави со времето во Ск незнам посебно кај нас во Аеродром е ужас незнам дали е така и по другите населби,ако биде вака како лани цела зима треба дома да се затвориме ни прозор ни ништо,ептен сум бесна од сабајле ,а уште еден месец треба да одам на работа. WTFF ја нема сигурно веќе си завршила работа и се гушка со бебуш