И јас имам вртоглавици, баш периодов денес, вчера поинтензивни, претежно сабајле... И јас мислам дека се од хормоните, чим ме облеваат топлини навечер и се препотувам, сабајлето вртоглавици имам
Полека полека влегувам у темава Денес ми е 19 ти ден од трансфер,значи неполни 3 недели и нестрпливата јас отидов на преглед Коа го слушнав докторот како му вели на мм- Честито *** , имаме бременост во матка се исповратив на столот Сакус со големина од 4,77 мм. Ми дадоа и сликичка од фамозната и долгочекана точка И што да ви кажам. Ќе се подмочам. Симптоми никакви се уште. Освен вртоглавица. Не го прашав др дали да направам кс. Вие што мислите? Да видам какво е железото и ХБ или да чекам за две недели кога ќе треба и срценце да се слушне?
Баш исто ми е и мене овие денови, исто како што опиша. И јас реков сигурно е до хормоните кога се друго е океј...
Zdravo na site, me interesira dali posle zimanjeto na brisevi osekjavte bolka nisko vo stomakot kako bolka od jajnici? ne e mnogu jaka no sepak prisutna
Аха. Епа ќе почекам и јас. Посекако два три дена после трансферот правев. Све беше ок. Ваљда не може за 2 недели да ми се поремети нешто МаШ ми вели вратоглавиците ми биле од времето Ама шо разбират невролози од труднички маабети
Jas ne, zavisi moze do doktorot. Primer sega za poslednive vo 34ta nisto ne osetiv, a edna dr mi rece kolku pokasno ti zemaat bris tolku poveke boli. Taka da, po moe moze do dr e.
Bubče samo relax duso, znam opustena osoba si, znaes... Trajkovski za prvoto se mi vikase "Ne baraj problem i ke go nema". Lele da znaes kolku sum opustena ovaa bremenost. Ič ne se zamaram. Eve denes generalka. Samo si vikam Gospodi čuvaj ne. Za Daria od krevet ne stanav pa vidov i pativ. Jas ni brisevi nemam zemeno. Madjunkov na skrining vo 12ta mi kaza ne odi Sega da ne te raskrvarat, počekaj. Eve 30ta sum nemam brisevi zemeno. Nemam nikakva maka taka da ne si stavam mnogu na um, de vo 12ta, dr vo 35ta.Samo opusti se, se ke bide dobro. Bog e so vas
@Bubce38 јас после срце,одма к.с.. Да се пожалам...22недела и направив кс+мокраќа...Све крш..Ептен се разочарав.Има денови кога божем пазам на себе и вит.да се напијам,и вода..Но реалноста друго кажува. Не повраќам,но мн киселони имам и скоро ништо не јадам.Премама зимам,ама еднаш на три дена(заборавам). Утре ќе зборам со гинекологот..Но,ако може некој да сподели од суплементи за железо што пие?
So piete za bolno grlo vo bremenost? Pocna da me boli mnogu odvaj goltam, pijam. Chaj, topla supa, pregnazon, vo apteka mi dadoja pentanol 1 denot ama nemam podobruvanje...
Секако да, парацетамол е тоа... прегори си шекер, земи некои пастили од лимон, мента, билки, ќе ти помине
Девојки, со грчеви на нозете како се справувате? Веќе неколку дена по ред ме будат од спиење и после цел ден мускулот ме боли. Инаку сум 25+ со близнаци. Земав денес магнезиум цитрат, до сега пиев оние во кесичките што се, директ.