Јас лежам претежно на лева страна тоа најмн ми помага и од ко почнав да пијам бедоксин 2х1 и магнезиумот со б комплекс шо е во кесична некако поарно да ми е дали повеќе е психички или реална болка сум имала не знам шо да речам
Јас чуствувам болки кога ме клоца внатре некаде, не по стомакот кај што се гледа. Дури до препони знае да ме заштипе. Исто така, голем дел од времето баш по пупак ме мава и знае да ме боли пупакот. Иначе сум 23та по пмс, 24та по раст.
Може у мочен меур ако те мава кога ти е полн, мене тогаш ме боли доле. Иначе болките од движење ми се повисоко. Јас таа недела немав болки, мене ми почнаа негде од 32ра...33та
Јас цитрат пијам демек најлесно шо се апсорбира ама џабе.. Ќе видам и јас како ќе ми биди со б6 ги почнав од денес. И психата си игра играчки плус. Секоја промена не плаши а со то се интензивира и болка и се. Ќе се издржи, сите битно да бидиме со полни раце кога се ќе заврши
За кашлица прави си чај од кромид, мене тоа мн ми помогна, и од ловорови ливчиња. Ми ја смири ептен кашлицата ама не ми ја прекина. Си кашлав месец дена
Здраво Денес бев на контрола и фала му на Бога бебушка е добро, беше многу активно само мрдаше Докторот едвај го измери. Одговара за 11 недели и 6 дена, значи веќе 12та, таман. Малку ми олесна, се надевам ќе продолжи се' да си биде во ред. Ми земаа крв за Панорама тест и сега тоа ќе чекам резултати. Имајте убава вечер.
Pa vcera te mislev hahaha vikam ja nema Sofi panika garant e na pregled koga ona dodrzala, sobrala sili i otisla tocno na vreme. Mal cekor za Sofka, golem za covecnosta hahhaah, ne se luti shto se shalam ama epten si mi slatka i isto kako mene zagrizena pa zatoa vaka se shalam. Bravo za bebce neka raste neka bide dobro i neka te raduva.
И мене тука некаде почнаа ептен болни да ми се движењата, некои не сите. И кога стојам долго време да чувствувам болка во една точка лево од папокот. На гинеколог немаа некое конкретно објаснување за билката како демек трудна си, за е шири матката ќе си боли ништо страшно.
Мене ми бараат рецепт од др секогаш кога земам иако се плаќа на приватно. Сега последно не и го дадов на аптекарраката, бидејќи знам дека е на приватно, и ми потенцираше дека мора да имам од др препишано, па ајде го извадов и и го дадов.
Samo da ne e korona naprajv inhalacija, pijam sheker goren so puter I mleko, chajoj, supi, c vitamin I paracetamol I vitaminite... Ke probam,. Fala d Sega odma ke probam Fala zenski
Neinvaziven e, od prenatalnite Nifty test ti e toa, okolu 700€. Ima posebna tema za toa, procitaj. Ti zemaat krv od vena i go prakaat primerokot preku Dhl vo Amerika. Rezultati za 10 dena. Za anomalii na bebe se pravi od 9-20ta nedela. Jas pravev Baby test vo Avicena
Ви се случило ли на некој во 27 недела да ви пукне капилар доле? Имав дијареа, на бришење кафено па малце црвено како исцедок. Веќе пола саат нема ништо чиста хартијата, немем болки немам ништо.
Ама од напред ми се појави, и тоа само еднаш еве само одам во веце немам ништо. Ова беше попратено со дијареата. Затоа мислам капилар е. Да имаше нешто уште ќе имав. Без болки без ништо бебе си клоца.
Можно е од дијареата да било. Не верувам дека е нешто страшно за да паничиш. Сепак ако ти е во мисла цело време појди си на ГАК на една контрола има дежурни