Jas ne sumvo Makedonija i mene ovde mi rekoa sekoj mesec zadolzitelno toa da go ispituvam! Kako kaj nas shto se ispituvaat ddimeri i se bocka kleksan taka ovde so torch im e hahah, sigurno ima zoshto
Jas sum kaj nea i sum mnogu zadovolna. Vnimatelna objasnuva se kako shto e zashto. I da prashash neshto ti odgovara so vnimanie. Jas sum zadovolna.
Izvini shto ke se vmesham Jas pijam od shumsko ovoshje skoro sekoe sabajle. I ja prashav doktorkata mi kazha vo red e . I brusnica pijam ama za jagoda ne znam. Aj mozhebi nekoja ke kazhe shto piela Ubav den
Јас со апликатор од Канестен маст си ставам и супер е, не се замараш, брзо и ефикасно и пикаш колку ти мислиш дека е доволно
Се соземав па да пишам. Епааааааа‐‐------ Слушнавме срце!!! Фала ти Господе, што друго да кажам. Едното срце убаво си чукаше, за другото рекоа да почекаме уште некој ден. Се гледаше срценцето на екран, ама немаше тон од него. Зарем е можно Бубче да носи близнаци?! Ми се тресат раце, нозе... Не знам ни што пишувам. Маж е во шок. Пет пати ја праша докторката утре кое време да одиме на преглед Он си мисли секој ден ќе одиме да ја слушаме таа преубава музика Чук чук чук чук.... 6+2 ми рекоа дека сум
Gospod da ve blagoslovi i da vi ja chuva ovaa srekjicka 9 meseci, a koga ke se rodat da vi se duplira taa srekja i da ja drzite vo race do 100 godini! Shto ubavi vesti!
Леле ккао убаво си напишала, од радост ми потекоа солзи. Знам што значи да чекаш.. Господ е голем. Гали си ги душиките.
@Bubce38 моја, заслужуваш да се радуваш и да плачеш од неверување и среќа. Сега од возбуда и неверување и апетитот ќе го изгубиш
Дај Боже да ми се намали апетитот. Ама тешко таа работа. До неодамна мм залците ми ги броеше и само ми "преречуваше" да намалам со јадење. Деновиве само нешто купува и носи дома, на 5 мин ме тера да јадам, да пијам... Требало да јадат бебињата. Ќе си имам проблем јас со овој човек
@Bubce38 бравооо честиткиии. После толку борби да си уживаш до крај со бебенцата и да си ги држиш во раце многу се радувам ептен ми е мило
Мила другарке. Фала му на Бога за оваа радост. И да не чува сите и да трае само среќа и здравје дооооолги години. Од срце посакувам само убавини за сите особено за борците како тебе. Јас одам во петок. Бројам минути тик так
Мене во Систина дури за следен понеделник ми имаа речено да одам. Ама кај ме трпи мене срце да чекам до тогаш Те чекаме и тебе со вакви вести