Дали има некој со слично искуство 37 недела сум На преглед уште минатата недела ми кажаја дека бешиката на бебето е полна не е испразнета, ни рече дојдете пак за 3 дена одиме исто пак и матичната се сомневаше на циста на јајник па ме прати на 4д но таму не видоа никаква циста само бешиката дека е полна и за 5 дена ми рекоа пак контрола одам пак и исто бешиката стој не испразнрта ми рекоа ке се види после пороѓај шо е проблемот со бешиката сега не можеле ништо да кажат Дали некоја се има соочено со нешто вакво
Што убаво БубчеЧеститки Јас две родив па срце не слушнав како чука,само мрдкање гледав.Во Германија не пуштаат звук , ама штом мрда срцето е во ред.Со лесно ќе бидете родители на близнаци. Да не те плашам ама и сестра ми имаше голем апетит .Роди близнаци.
Женски а што се случи со @Prolett се породи ли?? Ја немам начекано и неа на форумот некое време знам пред мене беше..
Девојки, за тие што боцкаат клексани а се под друг град кој ви дава извештај за рефундирање? Гинеколог од болницата?
Извештај ти дават гинеколог од болницата што ти препишуваат со причина и колку клексани, а откако ќе ги допримиш матичната треба да се поѕпиши на рецептот со печат да запиши и датуми да се поклопат, и таму исто ти даваат како извештај дека си ги примила
Мене баш во бременоста, докторот ми рече да користам апликатор.Многу време користев утрогестан поголема доза, и ми рече само апликатор,најмногу заради заштита од бактерии и инфекции.
Така е, и посигурно од прст, големи се шансите за да се изгребеш внатре од буткање на вагиналетката, со апликатор е полесно, прецизно, лесно и брзо
Да, она беше со насМоже многу малку, една недела, најмногу две пред нас.Леле и нас ни се ближи времето
Мене уште не ми се верува ,го чекам денот да почнам со паника,а можда и набрзинка ќе помине ....само со лесно да ни е,здрави живи
фала одекам ко да ме протиска ко мегу нозе да ми е јад леѓев првата бременост ниско носев и не осетив ништо ама сега чудно ми дојде толку рано викам да осекам
И јас така осеќав меѓу нозете и јајниците ме болеа кај 18та бев на преглед се беше во ред но ми рекоја одмор ништо друго само одмор, еве сега сум 20та немам така болки чат пат знае едниот јајник ама сепак си одмарам
Таман си е мешко јас како што си имав меше претходно и плус кг сум ептен како крофна Супер си ти таман