Тие никогаш не сум ги зимала од муабети дека се многу гадни... Ќе видиме утре докторкава што ќе ми каже па може и тие да бидат
Каков спреј за нос,капки било што користите против алергија на полен, а едозволен во бременост? Имаше некоја членка знам прашано ама не можам да најдам... Ќе побудалам, грло ме чеша, очите ми се како на жаба потечени, кивам.... хелп! Не можам да го добијам гинекологов да се исконсултирам...
Тотхема со цеден портокал на гладно. Дури и вкусна ми беше. Цела бременост железото ми беше добро ама одеше на долна граница. Синко за 2 недели покрупен на секое мерење.
Ако имате од Грчка кој да ви донесе tardyferon за еден месец мн.добри резултати имав железо од 12.9 na 33,a хемоглобин од 10.4 на 11.4.
Da,mozno e.Mazot mi ne podnesuva vnes na laktoza i sekogas koga ke konzumira mlecni proizvodi mu se pravi tahikardija, stanuva anksiozen go boli stomak..Bar kaj nego e taka ne znam kaj twbe mozebi e alucajnost no sakam da ti kazam deka sepak e mozno oti si imam doma takov slucaj.Probaj za nekoj den pak napij se mleko i vidi kakp ke ti reagira teloto..
Немам ... А и порано од 1 месец сакам да има резултати.. Многу сакам изглеа А хгб како ти е?? Не зимаш ништо??
ништо не смееш и принцип јас си трпам еве неколку недели... до сега неколку пати имам прснато фликсоназе ама ќе прекинам
Мене ми ги препорачаа сидерал форте. Скапички се троа,1000че. Уште не сум ги земала. Една пријателка ги пиела и имало ефект од една доза. Прашав во аптека, таа рече имале многу позитивно искуство. Дали сакаше да ми продаде не знам или стварно е така. Вечер ќе одлучам што ќе земам. И мене хемоглобинот ми е 106, а железото 19. Од денес почнав и мед со семе од коприва.
Да и некоја членка тука ми ги препорача тие, стварно незнам кои а сакам до пораѓај да го кренам малку, ми треба нешто стварно ефикасно... Мед со семе од коприва и јас зимам секое утро веќе месец ипол... Ништо и тоа
И јас истото на матичната и викам, ама железото ми е добро.....ама не, и кога е железото добро, а хемоглобинот намален даваат додаток на железо...не разбирам и јас баш ама така било.
Па да знам дека мора суплемент железо во секој случај, само ваљда некое што полесно се врзува за хемоглобинот...
Па и ич да не ти е гајле, како си сакаш така ќе си правиш Јас мислев ќе бидам понападна, ама се воздржувам некако, две дали имам објавено само ама сега се спремам викендов една да направам како за пред крај Ама после кога ќе нападнам со слики од бебушотттт лелелеее Здравје само
Јас еден месец како пијам хеферол насабајле на гладно со ц витамин.Железото ми скокнало на 22 а хемоглобинот од 104 на 114.Вчера правев кс.