Абе женски дајте ајде кажете сега нешто за побрз и полесен пораѓај Урми да се јадат, ананас, чај од малина мислам требаше Нешто да се занимавам да пазарам и да јадам, пијам и да се тешам дека полесно ќе поминам
Мене и матичната и специјалист ми измери. Драстична разлика во мерките имаше. Така што, ти препорачувам на специјалист да си одиш за точни мерки.
Многу Пешачење, секс и чучењеви. Ова ако си веќе влезена во 9ти Мене само ова ми помогна ,имав пораѓај прелесен, песна.
Ако сме веќе влезени во 9ти ова да го практикуваме за полесен пораѓај? Ако убаво сфатив? Јас секако си пешачам ама по малку не се оптеретувам, секс јок (не ми е пријатно) а чучњеви исто не правам хаха не знаев дека треба
Јас правев за побрзо да се породам. Задодуша, се породив 5 дена после термин. Ама многу лесно. За саат ипол, со мали болки. Не знам дали тоа помогна или е само случајност, ама сепак да споделам Со лесно
Дефинитивно ова помага за полесен пораѓај, јас многу пешачев секој ден, и чучњеви правев исто многу лесно поминав. Со лесно на сите.
Ако пробајте си, ама мислам не влијае многу. Јас ептен бев улежана, па имав релативно лесно породување.
Даа влезена сум. Заѕоа прашувам и сакам да почнам со нешто. За секс ќе видиме, ама пешачење и чучњеви може да се почне
Jas do 3 m ne posle toa se farbav redovno so istata farba Kako I prethodno.Plavusa sum I koristev 9 % hidrogen I nemav gajle
Се фарбам и јас. На фризер си одам. Со Ревлон, без амонијак. Црна ја фарбам, ама морам бидејќи имам многу бели влакна.
И јас го имам тој така да наречам проблем. Сите качуваат само јас надолу идам. 3 месец сум а еве пред еден саат се месец скоро 2 кила минус. Дали има место за паника дали нема незнам.
Од сите што ги пишавте, у аптека само најдов магнезиум цитрат Now... Тој никој не го пиша ама 1000 и кусур е мора да е добар шала на страна не ми се акаше а и не можам го земав апрекарката рече без шеќери е викам дај го...
Баш сакав да ти пишам за негоЈас го користам веќе некое време и навистина многу е добар.Не си згрешила што си го земала.Јас го пијам 2 *1, сабајле и вечер.
И мене тој ми го препорачаа во аптека ама скап мие, исто и сидералот. Да не се боцкав клексани ќе ги земев ама вака мие многу. Плус и пелени наголемо се купуваат
На која крвна слика да верувам ?.....во синлаб-хемоглобинот 106, а на трансфузиологија денес мерам 126. Исти референтни вредности. Битно се опрчив 1000ка за сидерал форте
@Маја Т @monik55 супер, кај толку пари уште да прочитав дека не го бива... За скап скап е, со сидералот сметката ми беше 2100, ќе скратам сега на друго, мора баланс, на пример сладоледи и така да намалам шеќер по 2,3 на ден јадев
За сладоледи иста сум, по 3-4 на ден, а порано едвај еден сум можела да изедам.Магнезиумот реално не е толку скап со оглед дека е големо пакување од 100 таблети.Значи едно пакување е доволно за скоро два месеци.Претходно пиев магнезиум со вит б6 на Синерџи и некако поскапо ми излегуваше.А сидералот дефинитивно е прескао со оглед дека не стига ни за еден месец.Ајде уште малку, па после за друго ќе трошиме
Ајде и јас да улетам со некое прашање ,со кои пелени ќе почнете,подлоги за пресоблекување земавте од аптека или од тие што се перат и дали некој ви спомнал јекодерм крема да користите?
Јас violeta зедов, со нив ќе почнам па ќе видам како ќе се покажат. Подлоги за пресоблекување зедов само од тие што се перат. А за јекодерм да, ми рекоа да земам, ама сепак ќе почекам откако ќе се породам ќе земам ако ми речат на болница.