Јас ваква земав,ми рекоа од 9ти месец да почнам да се мачкам(2 пати сум се намачкала ),и после за доење не се одмивала пред да доиш.
Фала другарче ,изгледа така ќе направам,па ќе видиме дал ќе одговараат...а што подразбираш под залиха има и помали пакувања?Ова што глеав беа 60 и нешто пелени...
Виолета немаат помали од околу 60парчиња мислам дека беа а имаат поголеми дупло пакување ама мислам дека од 3ка 4ка и 5ка им се големите xxl пакувања. А под залиха Мислев на почеток да не купуваш пример од ист пампрес повеке пакувања а и исти бројчиња да не купуваш по повеќе пакувања бидејки на почеток многу бргу преку ноќ им стануваат мали.
Па искрено и не мислев сега да земам, затоа и заборавив на неа зашто не ми беше во список пишана, али реков ако сите користат ќе купам и јас. Но сепак ќе почекам
Од истава фирма нешто имав друго користено, не ми текнува што но добро се покажа. Ќе ја имам во обзир оваа доколку ми затреба. Засега си велам да не купувам, да не немам потреба
Девојки што користите за киселини и печење на желудникот ова почнува да не се издржува дал е од коса шо им растело ко шо ме тешат или од друго не знам поздрав
Или коса или ноктиња растат. А инаку можеш да земеш гастрогард, или јаболко зелено мене тоа ми помагаше.
@Elen@ со првото имав киделини мислев пламен ќе почнам да плукам,последниот месец спиев седната,а синко се роди без едно влакно на него.Ни клепки,ни веѓи,ни коса Сега исто сум и со второво,пијам ладно млеко,зелено јаболко,маслинка со се голушка.Повремено ќе се смират и ете ги пак.
Јас лично два пати, три само ако имав киселини, но ништо не се напив. А тука имам читано дека пијат гастрогард или рупурут А за коса дали расти кизнее... моја другарка 8ми и 9ти месец имаше премногу киселини, одвај спиеше па бебето се роди без коса.. Еве и јас скоро и да немав, па за брзо ќе ви кажам дали имале влијание кислеините или не
Јас лично не верувам во приказните за коса и нокти немам редовно киселини но тогаш кога ги имам не се издржува мислам дека ми прај желудникот притисокот на цел стомак си велам да пробам со гастрогарт исто и запекот ми е голем проблем ми се чини дека само во дебелото црево ме мава едното бебе така е пониско наместено,другото повисоко блиску до желудникот и така имам чувство дека сум балон да си се пожалам барем тука
Девојки, вие што сте понапред од мене во недели, имате ли повремено како менструални болки? Утрово од 04-07.40 ме искина кичмата, ама баш како за пред период... контракции беа, но не знам колку да ги толерирам, пред да одам на лекар... Ви се случило ли?
Ми се случило и ми се случува, а како знаеш дека се контракции?? Мене ако се изморам малку одма ме боли и кичма и доле ниско
Мене не ми е така, цело време имам болка, кога лежам полека полека се смирува... А доле ниско како бодежи чувствувам...