Мене ми се ближи денот од 01 март годинава, ако нема болка чудно ми e, само што овие беа поинакви.... се надевам на уште некоја недела.. Фала ти!
ти си веке влезена у 9ти како шо пратам (сори ако сум грешка ) така да ете ги знаеш како изгледаат контракциите сеа смирено чекај си го денот за запознавање со бебуш
@Natashka1988 јас во 33 влегов. Ама за менструални болки пред едно 3 недели значи 30 недела стомакот доле ме болеше и кичмата.Баш како за добивање пред да ми пробие. Дупла доза магнезиум,одмарав дента и утредента како нова.А за болки секој ден нњшто ме боли,кичма,колкови,ми се здрвува стомакот Вие издржувате храбро од март месец,ќе поседи бебушка до јули не излегува
Не се даваме, ќе биде се во ред Некогаш, и да прочиташ само дека некој поминал низ истото ти дава утеха, и енергија на цел mindset... Благодарам!
Исто и јас еве 34 недела и 59 кг никако да мрдне вагата. Пред 2 недели кога бев на контрола бебе си беше супер и си одговараше на неделата, сега сум вторник баш ќе видам.
Mene GastroGuard mi pomagaja za kiselini I soda so limon I voda ..mnogu se dosadni I bolni kiselinive ama ke izdrzime
Ne sum imala nikogas kiselini, neznam kako izgledaat. Jas imam bolki vo zeludnikot koga kje se stisnam, osekjam tezina i mi se povrakja sekoj den popladne. Kje povratam 5 min sum dobra i pak isto. Toa e toa kiselini mi se ?
Мене овие ми се од негде 30та недела, стегање и пуштање ама не се на исти интервали туку различни, ми се појавуваат од 17 попладне, мислам дека се лажните контракции, некогаш проследени со благи болки, ги снемува сами (сега сум и поголема, 36 а бебе 37недела) ... ако ти е шубе консултирај се со др, ма да мислам дека е нормално веќе...
Tret den mi se javuvaat menst bolki, stomak i polovina. Isto i steganje, kontrakcii. Sinoka mislev tolku, ke ragam. Se napiv dva magneziuma direkt i B6, okolu 6 mi se smirija. Se mislev da odam na lekar, ama sami sme so malata nemase na koj da ja ostavam. Da se javev na moite ke dignat uzbuna. Taka sum zaspala. Imam pregled vo Sreda i treba da primam za zreenje inekcija. Bas vo Sreda 32w polni. Neka posedat uste malku barem vo mese
Не. Киселини се да осеќаш како да ти гори во грло и цел хранопроводник. Не е болно, туку е грдо, непријатно...
Јас ги осеќам како жежење во желудникот, како жешка топка да имам и гадење. Се имам пробано, Рупурут највеќе и секогаш ми помага.
Да де, така како жешко, ми гори грлото викам јас јас до сега 3 пати имав и рупурут ми помогна и мене.
После скрининг за скриен шеќер, што следи од прегледи? Или конечно нема ништо освен стандардни ехо-а?