I Jas Nikogas nemav kiselini I do skoro ne znaev Kako e ama koga pocnaja vo 8 mi mesec na krajot I sega vo 9 ti mnogu neubavo cuvstvo Kako zezenje vo zeludnik I nagore do Usta posebno na vecer I posle jadenje blago gi imam.
Вагиналниот преглед може само да ја испровоцира. Со месеци нее станата од кревет и со болки е. Најубаво само цтг и едно ехо.
Од денес влегувам во 39 н. Неизвесност ме убива, едвај чекам да си го видам моето малечко... Сепак оно абер ко да нема, ко батко му веројатно ќе излезе во 41. Хахахах
Незнаеме што се случува доле а ако ме се испровоцира може и да се тера уште. Така да поубаво да не се чепка. Докторката моја ми рече ако имам мака за на дежурен никако со рака да не давам. Она прво ме праша чисто ради нејзина заштита ваљда и ако кажа дека и она нее за тоа. Ако дојде недај боже до пораѓал болките се неиздржливи пука водењак. Вака лежи и мирна глава.
Не знаев каде да прашам, тука веројатно има мешиња активни. Последниве денови навечер кога ќе легнам имам болки во нозете. Не мускулите туку цели нозе, не знам како да објаснам. Како да сум трчала цел ден, а имам нормална активност преку ден. Дали е тоа нешто поврзано со бременоста? Влегов во 19та недела.
Bas taka, ovde VO Str dignaa panika deka imav kontrakcii i odma Sk. E tamu otide li, ziv masakr. Plus jas imav do kraj uste okolu 2 nedeli. Madjunkov vika da ne si otisla vo Sk ke si isterala do kraj. Togas postojano lezev. Sega so 3 ipol god dete malku tesko. Plus sami sme dvete. Pazarenje se jas, kola vozam, čistam. Bog neka ne čuva nez navistina. A Sega ni brisevi ne sum zemala
Mila ako ti e strav pojdi dokaj maticniot gin da te vide jas odev i ednas nedelno na eho vo bremenosta od stravot od losata istorija i fala bogu rodiv ziva I zdrava kerka
Praves li hemostaza I ddimeri redovno jas za kolenoto se mackav so algasan vo bremenosta I mi pomagase dr trajkovski mi go dadw
Јас, имам наназад пишано, имав воспаление и напади на 7ми месец од бременоста (незнам точно која недела бев), 3 дена по ред, 2 вечери идев на ургентен, трет на нефролог, мислам дека ги исфрлив после тоа.
Јас сум крај на 18та недела и веке неколку недели сабајле кога ќе станам нозете ми се здрвени во делот кај колкот. Не знам дали ми е од што лежам само на страна ...
Тоа е и од лежењето и од др фактори телото се менува, чим почнале грчеви и здрвени нозе така ќе си биде, и јас сум со иста мака ноќе дури ми иде да плачам Па легнувам малку на грб ги пиштам нозете да ми се опушти телото, и станувам отпосле да се размрдам, нема спиење толку е, на рати
Како да се читам себе си. Значи цела ноќ не склопив око а денес сум на работа станав во 6,значи ми се плаче...... Ништо не помага
malku moze smesno prasanje, ama sepak...denes mnogu tesko bev vo wc, dali od apcinjava za zelezo, pojma nemam, ama so poveke napnuvanje. e sega, se ufilmav deka moze da se otvoram od tolku napon. vi se slucilo li i dali e mozno takvo nesto, inaku 35ta nedela sum
Пијам магнрзиум пред спијање ама џабе некако не ми делува, почнаја несониците се подготвуваме а ти па и на работа, леле те жалам јас барем фатив од меркиве дома сум, ама и дека преку ден не движам многу со лежење сум мислам дека сите коски од лежење ме болат