И мене ми е чудно дека не чекаат, ама др. си знаат. Мене за понеделник ме закажаа царски, сакаа утре ама направив фаца и ајде демек гладна жедна во понеделник те чекаме Јас сум денес 38+2, таман си викам му е на бебуш- ако издржам до понеделник
Здраво женски, дали сте се бањале во езеро во бременост? Читав базен не поради инфекции, море можело ама за езеро не знам.. Втор триместар сум инаку.
Другарки јас денес се запознав со моето долго очекувано јуначе Дамјан,поубав ден во животов не сум имала, толку борби за него и кога ме погледна со неговите очиња знаев дека вредеше се сите овие години.На сите да ви е со лесно, господ нека ве чува сите.Да се одморам и ќе пишам во породилни приказни,битно лесно поминав со царски иако на јунаков не му се седеше во меше уште неколку саати па во 3 ноќескс ме фатија контракции и болки јакички ама се на се супер поминав најбитно двајцата сме одлични
Chestitki srekjna majko! Da e ziv, zdrav, srekjen i od Boga blagosloven junakot! Da ve raduva cel zivot i site ovde da go docekame toj den i taa srekja da ja zememe vo race!
Честитки мајкичка да е жив и здрав и голем да расте, а тебе брзо опоравување и многу гушкање со јуначето
Па да, си знаат ама еве колку да има за што да се секираме... јас сум 36+5 со менст. а бебе според ехо е 37+5, ќе видиме во понеделник колку ќе е, околу 3300гр беше, ваљда таман ќе биде. Почнаа возбуди леле.. со лесно тебе мами ♡ @Maya12 честитки, живо и здраво бебуш да е, да ве радува цел живот!
Denes sum 36+3 vcera I denes imam menstrualni bolki, kako sekoj moment da dobivam, bolki vo polovina ama ne mnogu, bebe e pospano denes ne e aktivno kako vcera