Браво мамичка! Да е жив и здрав Дамјан цел живот да ве радува и да сте најсреќни, да му играте на свадба и внуци да си исчекате од него! Уживај во најубавата улога! Брзо опоравување
Јас сум 36+5.Баш исто вчера се чувствував.Менструални болки и нагон за во тоалет.Денес немам ништо ама бебе послабо активно.Во саботата бев на цтг и се беше во ред.Мислам дека немаш простор за грижа, нормално е сега после 36та недела.Но ако не си била на цтг од поодамна можеш да си отидеш.
Se slusnav so dr. Rece da pocekam ako ne se smirat da odam.. Sega pocnav da imam nagon za vo wc so diareja, ke probam malce da odmoram ako ne ke odam na ctg, strav me faka vo policiski cas da ne me fatat porodilni..
И да те фатат породилни во полициски, фино лепо ќе си отидеш. Никој ништо нема да ти рече... нема ваљда дома да седиш и да чекаш да пројде
Ич да не се замараш за полициски. Ако те фатат болки дома ли треба да родиш? Не прават проблем за тоа, немај гајле. Гледај ти и бебе да сте добри
Полицискиот час за нас не важине се секирај.Може и ќе се смири.Баш исто ми беше вчера мене, ете сега е се во ред.Се надевам и кај тебе ќе биде се во ред.Тука некаде сме со термин јас и ти.
Da sega se smirija malce, ama bukvalno se osekam kako sekoj moment da dobijam, se grizam deka bebe samo ednas ja osetiv I onaka epten nezno, a vcera vo kam odvaj pazarev od so se tegnese..
Pa mislam deka ne si samo ti, eve i jas sum, eden den mislam deka se e ok, 3 dena mislam deka kraj nisto ne e kako shto treba, na dve nedeli odev na pregled do sega, posledniot pat mi zakazaa za posle 4 nedeli kako ke izdrzam ne mi e jasno, sega pocna i da mrdka po malku, go osekjam nekolku nedeli ama sega sum 100% sigurna deka e toa toa, i ako eden den ne osetam ili ne se osekjam jas trudno odma 300 filmovi. Shto e pricinata sega za taka da se osekjas? Jas sum sega 17+4
Женски претходно си се фарбав со обична фарба, откако останав бремена почнав со фарба без амонијак. Сега сум 37+ и сакам пак да си се фарбам со таа порано што си се фарбав поубава ми е, но дека ќе биде со амонијак во мисла ми е што да правам