Od koa ostanav bremena mi se pojavi vakvo nesto na stomakot? Sto moze da e dali na nekoja od vas i se imat ppjaveno vakvi promeni na koza na stonmak? Ne me cesa i ne boli si stoi taka od koa ostanav trudna a veke sum 7mi mesec.
Мамички јас си се олеснив, убаво рече Котларова ќе се вратиш до после. Си ја родив мојата најубава Калина во 20:37 3130г и 50 цм. Пакуче меко со најубави обравчиња . Природно со лајт спинал. Преубаво, лесно и брзо поминав. Да ви даде Господ на сите пораѓај како мојот и да си дочекате ваква убавина! Вистина било најубаво чувство . Ви пишувам набрзо во породилни
Честитки мама да е здрава и жива да ви носи само радости. Прзо опоравување те чекаме во породилни. Сега уживај во најубавата улога
Јеииии Жива, здрава и од Бога благословена да е Калина. Преубаво именце сте одбрале, ептен ми е на мерак. Брзо опоравување на мамичка, уживај во најубавата улога. ❤️
Pod bemkata toa sto e kako fleka , inaku taa bemka si ja imam od raganje, ama pod nea vidi poubavo kako fleka ,lisha..ne znam sto e..