Од пред некој ден видов дека сме следни и да ти кажам невидена паника ме фаќа Претходна недела бев на цтг, имаше контракции ама не многу јаки, денес мирно беше А јас болки во половината и чат пат доле ниско во стомакот Утре сум на преглед кај докторката да видам дали ќе чекаме до крај или ќе ми закаже царски зошто ми беше намалена плодовата вода претходна недела Секој ден се потешко ми е, едвај движам, така да ако ми предложи царски одма ќе прифатам иако бев против
Одлучивме да Не ни го кажуваат полот. Колку ќе издржиме ќе видиме Јас горе долу сум спремна скоро со све и за мома и за дечко Како 8ми месец да сум, а не 8ма недела. Ама 5 години со ред купувам по две три работи од секоја плата)
Не,сакам да си видам ако може природно...ми предложија царски ама некако ако не мора не сум за.Само ме плаши ако не ми е тука докторката,ама не верувам да ме остават на милост и немилост тие што ќе се на смена .
Лелее ситно е ,ја викам како треба нека биде само да поминеме добро и да сме живи и здрави и ние и бебињата
Другаркаа ептен сме блиску јас и ти. Денес на ехо 7+6, а по последен циклус 7+4 ќе се дружиме за до јануари
И јас сакам природно да пробам, ама некако овие 2,3 дена сум ептен за никаде, минути бројам до пораѓај, не денови, ептен сум down некако си мислев утре да прашам дали може царски Слична ситуација и кај мене, и мојата може нема да биде тука и откако ми кажа некни целиот филм ми се скрши.. не дека е единствена мојата али ете
Абе јас не сум паничар по природа. Не мислам дека умирам или дека имам болести. Јасно ми е дека се симптоми од бременоста и толку. Ама се чувствувам како да ме тепа некој.
I jas si ja mislam nea stalno ona mi e edinstvena ovde shto e beter od mene so paniki i si se teshime no ja nema neshto stvarno, ajde @S.o.F.i prijavi se te mislime
Aaaaaaa ama si kjutis hahahah, te nema da se zhalis kako nas deka nemas simptomi, pa deka ne go osekjas da mrdka, pa deka ova pa deka ona nekako po hrabra si, jas i ona gi zatrupavme temite so gluposti hahaha. Daj boze neka e se dobro i so nea i so site nas, Gospod na pomosh ke bide dobro.
Реков ке почнам позитивно малку, ја осеќам мрдка малава и се спремам за 2 скрининг.... Не му ја мислам многу... И полесно ми е да ви кажам