Od 18-22 jas sum chitala, mene mi zakazaa vo 21 nedela, se nadevam ke bide dobro se, ke spodelam iskustvo
Na ginekologija ima dezuren lekar,prvo do itna da ti dadat uput,pa posle na ginekologija. Javi se vo bolnicata na centrala da prasas koj doktor e.
За во Скопје?Ако ти е за приватно јас ти го препорачувам Дракулевски во Систина,кај него и обичен преглед е како скрининг....стручен е и детален.
Тука сууум Овие денови не бев ич во можност да се вклучам на форумот. Имам и доста за читкање, се што сум пропуштила. Бев во вторник на контрола, бебушка е во ред и дај Боже така да напредува . Денес ми земаа крв за ддимери, хемостаза и уринокултура. Пак имам печење па да си проверам аман веќе. @Bebe2021 Фала ви многу што ме помисливте. Утре ќе пишам подетално, денес сум со главоболки тешки hug:
Јас имав еднаш паничен напад во 27-28 недела со старв од спање и еднаш предизвикан од апчења за спање. Имав проблеми со спањето штом ќе заспиев ми лупаше срцето и ми рипаа нозите.Проблемот беше ниско железо со таблети за железо го средив и не ми се повтори повеќе ни паничниот ни несониците.
Jas cela bremenost, a sega veke mi e na max.. Denes imam I poizrazeni simptomi, I razmisluvam za carski, neznam kako ke se snajdam za prirodno
Јас завршив и за денес со преглед и цтг. На цуца не и се излегува уште, убаво и е внатре Изгледа ќе си тераме до термин уште некои 10тина дена се надевам и тоа е тоа. Првпат вагинален преглед со рака додуша искрено многу полошо го очекував, али се издржа не беше толку страшно малку и потскокнав само Од утре ми е докторкава на одмор една недела и сега се надевам дека нема да и текни на беба дека сака надвор хаха нека издржи уште една недела
И јас да направам апдејт Беба спуштена доле ниско, докторката рече чекаме да те фатат болки, се спрема за излегување Плодова вода исто како претходниот пат, намалена ама не било страшно Ако не ме фатат болки сл недела пак на цтг и тоа Ќе си чекаме ☺️
Се согласивам за Дракулевски. Секој преглед кај него бебуш го гледа и мери од глава до пети. Презадоволна сум од него.
Девојки јас се породив, дојде мојот син, сонцето мое. Фала ви на сите за дружбата, со лесно на сите следни мамаситас. Гушки за сите