@Natashka1988 многу помина, уште малку остана до 9ти Натче. Те пратам да знаеш. ❤️ Гушки до дебелиот.
Devojki I Jas se porodiv Dojde na svet mojata najgolema radost Mila NEMA poubavo cuvstvo od ova I vi posakuvam na site so lesno da si docekate. Jas ubavo pominav.So lesno na site
Денес 39+1, бев на ЦТГ мирно/реактивно. Бидејќи бебенцето ми е една недела помало, ми даде да пијам аспирин од 100ка по едно на ден за да накачи на килажа. Последно беше 3100 скоро. Дали некоја пиела од вас? Може ли да има нус ефекти нешто?
Конслутирај се со трансфузиолог за аспиринот. Јас колку што знам тој не се пие во толку доцна бременост особено пред пораѓај.
Па и јас знам така, башка не е мало бебенцето, зошто аспирин не ми е јасно... Мислам дека нема да го пијам сепак. Не знам што да правам, збунка сум
Јас искрено не би го пиела. Пред пораѓај си а аспиринот продолжува крварење. А бебето е супер а и мерките секогаш несе точни. Да речеш заостанива повеќе ама пва една недела нее ништо. Каде ќе се пораѓаш?
Во Чаир, кај Кировски. Он ми рече да го пијам. Се слушнав со Дракулевски од Систина сега и ми рече во 3 да одам да ме ѕирне и он. Вика нема потреба пред пораѓај. Ајде ќе видам баш после што ќе ми каже