Јас 10 та недела користев прополис капки за бебиња, на лажичка мед ставав по 10 тина капки, мн ми помогна.
Ти честитам за новата животна улога мама! ❤️ Жива и здрава да е ќеркичката, од Бога благословена да е! Топете се сега во прегратките! ❤️
Честитки! Инаку за сите Мамички што сте како подмочкани и јас си бев така. Особено па со утрогестан катастрофа и печење и секрет. Среќа што само сега на крај го користам и од што не можам да го поднесам го пијам. Стварно лошо се поднесува орално и ме успива, ама ем убаво се наспивам од него, ем не сум цела лом на веш. Ама ова мене ми е 3 то и последно пакетче. Да требаше повеќе можеби и јас би ги ставала вагинално. Никако не се научив да си ги пикам, ем ужасно ме болеше, цела се разранив и после секрет како река. Докторот ми кажа дека во последните месеци ефектите бил ист и да се пие и вагинално да се аплицира. И вистина, одма штом го користам ми се смируваат лажните контракции кои инаку ги имам мн често без утрогестанска поддршка, а на крај излезе и дека ми го кратат по малку и цервиксот и не се така наивни како што мислеа др на почеток и не ме веруваа дека се толку интензивни.
Eve do Sega bev na balkon. Staviv voda na cvekinjata, isčistiv cel balkon komsii odat na rabota jas se krijam ko da ne me vidat. E Sega Dur zaspam... I nakaj 8,8ipol ke stane kerkičkata
Јас, будна цела ноќ. И вчера и денес. Стомак камен, па ќе се смири, па ќе се искриви во десно како врв водно, па ќе си поседи така здрвен, па киселини, па млекце ќе се напијам, 5 пати станав за во вц и се така во круг.
@stevemila, @brm_brm а викаа, ауу ќе се изнаспиеш цела бременост... јас око не затворив... уште и жешко почнува..
Јас ноќеска не, ама сабајлево изгорев, вода капе од мене како бањата... Запалив клима сега на 20 степени, се јаде вака.... А за неспиење тука сум , одкако влегов во деветти секоја вечер како навиена во 02 станувам.. Кога заспивам е веќе ден... А син ми сега не е во школо во 8 е на нога.... ....
Имаш уште малку ти Јас од 27.06, 9ти... го фрлам креветов , ама баш таа недела докторката не ми е во Ск, и џабе се јачам ќе бидам како свиткан глушец од страв
Дај Боже да го фрлиш, и да се утепаш од шетање... Јас обратно. Деветти ме Врза за кревет, неможам ич, со сила се трудам највеќе колку можам да бидам поактивна, ама грбот ми одпадна... На рати се правам, станувам спремам доручек, лежам, раскревам, пак лежам, ќе станам да зачистам, пак ќе легнам... И така... А апликацијава еве денес што вика... Почнувам да чекам
Ноќеска ме разбуди јака болка во грбот горе мислам како некој со нож ме боде... се исплашив вакво нешто до сега не ми се случило. Колкови стандард пак ме болат дури станувам во сред ноќ и шетам низ куќа.. како што си поминува времево и страв се повеќе ме фаќа.