Секој организам си е различен, еве лично јас и со двете бремености немав мачнини воопшто. Па родив здрави прави деца.
Аиии мамии Жива и здрава да е принцезичката, голема и безгрижна да расти! ❤️ Уживајте во прегратките!
Duso so lesno bremenosta do kraj, ama ic ne si baraj simptomi kako povrakanje I kiselini, sekoja bremenost e prikazna za sebe, jas cela bremenost I uste a sum 39+3 povrakam sekoj den I slavam vo denovi te koga nemam macnini I povrakanje.. Uzivaj max vo bremenosta
Jas se ufilmav deka stomakot mi padna dolu nisko. Koga stavam vaginaleti, stavam komotno, pa si vikam moze i otvorena sum prethodno edvaj uspevav da stavam Utrogestan. Denes polni 35.Dali od 35ta veke se spusta stomakot? Za prvoto vo 35ta veke bev porodena
Ја сум 35+3, пониско ми е од што ми беше, кога ќе седнам кај пубичната коска ме притиска, претходно не... а нозете му ги осеќам високо... Уште колку? Мака ми е веќе....
Samo 3 dena si pred mene. Bebe e nenormalno aktivno me boli od so mava. Na maz mi samo go prasuvam, vika mene mi E isto ne gledam razlika. Koga ke ja stavam rakata pod gradi go nema stomakot kako prethodno. Utre sum na Ctg pa ke vidime
Јас во петок..ама нешто не ми се верува...а и докторката е со став дека уште имало фора, ма да постелката ми е крш... Сега баш се гледав, подсимнат е малку, ама уште е горе.. Од кога почнува прегледот со рака?
И јас да ви се приклучам во муабетот.. првата бременост ми беше како песна не дека и со оваа имам проблем.. ама потешко ја поднесувам ама како што вика докторката и годинките си го прават своето не е исто на 34 и на 27 год. Ајде уште малку па ќе се олесниме
Mene minatata nedela mi kaza Dr deka postelkata ne e zrela, plodova voda super. Ke vidime utre. Sega zakazav kaj Madjunkov na 1vi Juli, na 30 ti vleguvam vo 9ti. Se nadevam nema da se porodam do togas iskreno za pregled so raka, uste ne sum imala a i nemam namera da dadam.Dr kaza utre ke zborime za carskiot
Мене ми рече, и се гледа, ма да мојата е задебелена и предвреме остарена.. Ајде, баш кажи ни како ќе поминеш!
И јас 7 год разлика од бременост до бременост. Сакав да се разлика 5 год ама не секогаш е како ние сакаме. Сега ќе бидат разлика 7,5 год бар ќе имаме помош од поголемите
Јас така вчера бели точки како светулки гледав. И траеше сигурна пола минута. Го препишав на премор од што бев малку спиена и не обрнав внимание.
Исто и јас прашував дали е во ред што немам мачнини и ниеднаш не сум повратила. Некогаш после јадење може ќе имав гадење и ќе ми биде неубаво на желудникот. Тоа се неколку дена што може на една рака да се изборјат. Еве уште некој ден влегувам во 17 недела. Уште повеќе ме нервираше кога луѓето околу мене ме прашуваа а повраќаш ли, лошо ти е? Некогаш е подобро ништо да не читам и ништо да не знам, полесно ќе ми биде Не се секирај,не има доста што сме и без мачнини.