Не не е кај исти док. дека напоредно одам и кај матичната и на приватно кај што ќе се пораѓам ама досега секогаш исто било и таму и таму ама реално верувам особено ова од денеска дека и омекнато грло и подотворена сум, како и дае јас ќе одмарам па со бог напред
Се породив и јас вчера. 1 ден пред закажаниот царски добив болки, па го направивме со еден ден порано. Се роди мојата втора крофничка долга 50 см и тешка 3360 г.
Супер за брзо ќе си се гушкате со бебка Имаш припремни болки ама на нередовни интервали може да биде за брзо процесот со лесно нека ти е па пиши како ќе поминеш на цтг сега во 7 пер баш ми е мило за брзо ќе си се гушкате
Jas istovremeno koristev utrogestan i vagisan.No ne 3×1 tuku 2×1,sabajle i navecher vaginalno stavav utrogestan,a na pladne vagisan toj e na prirodna baza. Kako shto ti kazale taka ti go pishav i moeto iskustvo.
Ти благодарам многу ми беше страв дека несмејат да се мешат И јас планирам да си почнам со некоја шема сабајле напладне навечер некако да ги ставам бидејки неможам да ги пијам од мачнини многу ми се насоберат мама вит, омега,витамин ц, магнезиум па уште и утрогестанот ме отепа по 3 пати
Pa mozesh na pladne koga ke stavash vagisan ili vo drug del od denot,togash samo da go ispiesh utrogestanot drugite 2 vaginalno da gi stavish.
Женчиња вие што примивте флостерон, втората доза наредниот ден во исти саат/минута ја примивте? Јас денес задоцнив 10-15 минути и сега ми е малку шубе. Имам причина за грижа?
Значи веќе секој ден идам и секој ден ме враќаат... а јас пустата со надеж дека ќе ме задржат. Едвај чекам веќее. Ќе пукнам, како балон сум!
Да, и јас вчера примав, ама денес не успеав да стигнам точно на време и жива се изедов . Како сте вие, колку направи твоето малишанче дома?
Нема голема грешка, не се јадосувај те молам Добри сме, расте девојката, уклучена е на 100ка, и нонстоп е во погонинтересни се доста, 9 месеци направи
Лелее ќути и мене ми е "како вчера", многу брзо помина времето, те чекаме тебе, да пишеш и во другите теми. Со лесно до крај