Off topic: Зошто едно исто прашање го поставувате во 15 теми ? Верувам дека штом некој види, и знае за што станува збор, ќе врати. Модератори? Сите сме (или 90%) со големо гинеколошко минато, па никој не прави така....
Нека остани така Да не те разочарам, ама еве мене еден гинеколог 100% женско, друг 100% машко. И тоа 20+  Или не се спуштени тестиси па изгледа за женско, или папочната им се гледа како куре па изгледа машко. Засега останиси со резерва, и спремна на секакви изненадувања
Дали имате проблем со наоѓање на прогестерон депо?Ги нема никаде во Мк.И до која недела се користат?Ако знаете каде ги има да споделите инфо.Фала
Po konkretna bidi Natashke da te popravam pishano e vo 8 temi,a samo edna odgovarashe za taa problematika.Ne sum im omilen lik na nekoi tuka pa povelete pukajte i da site sme imale nekoe minato (problemi) ete nekoi seushte mozebi imame ama vo 15 pardon 8 temi...nema potreba ke prochita nekoj shto znae i moze i ke pomogne.
Дали може Алпецин шампонот во бременост да се користи ? Јас лани во Февруари кога го имав третиот спонтан и почна многу косата да ми паѓа. Не си замарив долго време, а косата не да паѓаше не престануваше. Ај па почнав и плава да се фарбам, после пиев некои витамини и користев шампон и спреј, ама не видов никаква разлика. Сега со оваа бременост се понадевава дека ќе се оправи, ама уште си паѓа и тоа доста. Едно време се опседнав доста дека ќе станам ќелава
Кај син ми многу јасно се гледаше. Во 15та недела ми кажаа. Кај 2ца гинеколози одев. И двајцата немаа дилеми дека е момче од почеток до крај. Ама знам случаи каде не виделе добро Ај со резерва ќе сум едно 10%
Sega gledam... Devojče aaaa kolku se izraduvav. Ma sto i da e neka se zivi i zdravi. Do posledno mislev masko e moeto haha
Јас пак си дојдов дома. Бебе нема абер. Исто како прошлиот пат, грло немрднато. А се надевав минимум на 3,4 прста За утеха за сите што паничат за болки и стврднувања... Ако сте ме читале знаете дека сум со болки од мн одамна, и стегања како контракции, а стомак камен цело време. Ни под точка разно не верував дека ќе стигне до термин, не па дека ќе надминеме...
Незнам дали е дозволен и зошто да не би бил..јас го користам од почетокот на бременоста кога приметив дека многу ми паѓа коса а сега сум 34+6 и немам некаков проблем фала на Бога..пред да го почнав со редовна употреба пробав и други но или ми се мрсеше косата 2риот ден или ме чешеше главата или ми се сушеа врвовите како метла можете да прашате и некој друг можеби повеќе знае околу шампони гелови за туширање интимни гелови, во бременоста..јас искрено ја споделив мојата ситуација
https://24apteka.mk/product/capilarte-shampoo-treatment-stimulating-hair-growth-300ml/ Ако си тука, пробај, може да се користи и во бременост, а го има и во некои аптеки. Верувај, најдобар бренд за медицинска козметика што ја имам пробано, а ги испробав сите тука што ги носат.
Па што знам јас створив така некое мислење дека може несмејат такви шампони да се користат па затоа си прашувам. Инаку уште една личност ми го предложи и рече дека и помогнал многу. Ти благодарам @Saba08 Дада во Мк сум. Таман ќе се распрашам дали го има по аптеките и ќе се одлучам за некој. Јас цело време мислам несмее таков шампон да се користи, а искрено веќе мразам да се чешлам од што ми се полни рацете. Во врска со печењето, искрено стварно се намачив. Да го прашам Трајковски, ама знам дека во Авицена ги праќаат, па дали тој би знаел. Ама секако ќе прашам. Фала ти, секојденвно учам работи од вас