Bas isto, pesacenje edvaj dva cekora, a i jas sum popravena samo vo syomak so normalna telesna tezina sum ama sepak boli.Nautro i jas sum ista, edvaj stanuvam sedam na krevet dodeka da se razmrdam..Sto da kazam , toa e sto e, ke si istrpume uste malku eve go kade e Avgust
Девојки здраво, имам едно прашање ако може некој да ми помогне. Како е процедура за продолжување боледување после 15 дена? Во мојот случај е за после трансфер дадено 15, и сега со позитивен тест, да се продолжи? Кој треба да даде предлог за комисија? Мене ме водат во New Born, дали од таму ќе биде доволно од специјалист или? Ве молам кој знае како оди да ме упати. Фала ви
Да прашам дали некоја трудница пие бромергон? Јас сум 14та недела и се уште ги пијам, докторот ми кажа со ендокринолог да се видам и он да кажел дали да ги прекинам или ме, пред месец дена проверив пролактин ми беше 22 и док не ми ги прекина. Термини на ендо нема до следен месец, совет?
Од Њу борн ќе ти даде др извештај за мирување, го носиш кај матичната и она електронски го праќа до комисијата и следниот ден ќе имаш одговор
Здраво на сите, дали имате искуство со нарачки од babyshopcharlyТетово? Неколку пати им пишувам на инста не враќаат и никој не се јавува на бројот за контакт што е оставен
Пиши им на фб профилот. Јас неколку пати им пишав, ама избегнуваат некои прашања. Искрено мене не ми делуваат на поштени според нивниот пристап, ама не знам.
Бидна и првиот скрининг Све си е во најдобар ред. Бепка расте ли расте Маж е на седмо небо Кој и да му се јави на телефон не вели- ало ало, туку ТруднИ сме- кажува
Ние од продавницата директно отидовме,имаат голем избор и сме задоволни.А вака преку интернет не знам
Девојки Здраво, Дали знаете колку го наплаќаат скринингот во Чаир на приватно? Ми каснат многу со плата и немам моментално осигурување Фала ви однапред
Докторот кажа дека 70% е сигурен какво е. Ама му реков да не ни кажува. Издржав овој пат. Следниот ќе видам дал ќе се трпи неизвесноста Да ја видел приската па ќе одлучиме дефинитивно дал ќе правиме пренатален. Овој скрининг у Чаир го правев. Четврток имам закажано и во Систина. Едит: Презадоволна сум од Чаир, дури и се мислам дал да откажам во Систина.
Здраво мајки Цела недела осеќам како тежина во градите, јас што велам како тужно чувство да имам. Ми се плаче, а не одат солзи. Седам со народ и одеднаш толку тежина осеќам. Дали од хормоните, се ми е на вр' нос. Дали има и некоја друга што вака се чувствува, или јас нешто не сум Океј хах.
Мн ми е мило нека си расте и да си уживате. И јас закажав на 2 места скрининг и може ќе го откажам тој од систина...мн пари тоа некако 4800 ќе видам.