На обична секојдневна влошка? И колку време да ја држам така? Извини можеби се глупави прашањава, ама скроз сум неупатена
Ne na sekojdnevni, klavav na vloski za ciklus, obicno na vecer za spienje I mislam ima podobro dejstvo taka.
Имали некоја идна мамичка што користила Ланолин маст за градите да не испукуваат и истата кога почнала со употреба,дали пред пораѓај или после пораѓај
Со претходната бременост се мачкав уште од 7ми месец и имаше ефект,а сега ушт ми е рано здравје за месец два.
Јас ставам уште од 7ми месец, Пурелан на медела се до денес, утре 37ма недела влегувам и планирам и после пораѓај здравје да продолжам
За распукани брадавици. А што е разликата помеѓу овие 2 креми: Гледам и во ДМ од нивниот бренд имаат маст за брадавици, каква е таа?
Незнам, која ја има користено нека сподели искуство.. Јас сепак сум задоволна на Медела , не се одмива ако доиш после.. а за останатите не сум баш сигурна
Јас се мачкав со ланолин, со малиот, многу ми распукаа и супер беше ги смируваше и се смирија за неколку дена.
Јас користев по пораѓај. Кога бебето ќе заврши со цицање се мие пупката со млака вода и се става мастот, и пред цицање обавезно се мијат градите за бебето да цица.
Здравоо, Сакам да прашам кога почнува да тече таа течност пред млекото или млекото, јас сум 25+5 и сеуште немам ништо освен што ме болат градите а и поголеми ми се па да видам дали има простор за паника или не бидејќи една жена уште пред некоја недела ми рече дека треба да почне. фала ви на одговорите