Јас да ви кажам вчера вечер кога залади излегов да пешачам малку и кога се вратив отоците ми беа намалени и еве ова утро се пробудив без отоци, ке видам во текот на денот како ке сум
Пиев амоксицилин, плус вагинални пробиотици видермина, ама по неа се јави клебсиелата и сеа пијам панцеф, пак ставам видермина, земав и ацидосалус вагиналети, ќе пробам и со чај солубитрат(германски), плус пијам брисницин, не знам веќе што да правам. Лани така цели 7 месеци ги вртев во круг ешерихија, ентерокока и клебсиела и на крај ги излечив со диво оригано. Но сега не знам со што!?
Јас имам нормална микрофлора, и само во урина бактерии, одвај излечив една сеа друга и со голема конзистенција каде мора антибиотик Не знам што да кажам, склони сме во бременост на бактерии и само да си чуваме имунитет. Брусница, увин чај, сок од брусница тоа
Јас да ослободена што од корона што од жешко а гледам дека топличко ќе е и август. Дома на лап топ, по клима нема мрдање ти
Можам да замислам како ти е, како издржуваш јас еве 27 недела ептен тешко...... Неможе ли некако да те ослободат, или со матичната да ти даде некој документ
Нема што да разбираат, државата наложува и тоа со 100% исплатена плата, нема ни да плаќаат они. Не е во ред! Дури и да не е пандемија, сите трудници се ослободени поради температурите!
Знаете ли дали државатА дава надоместок за платата на трудниците кое се ослободени од работа или пак работодавачите од нивниот буџет ја исплаќаат плата?