Ако немаш 12 месеци се зима просек од сите предходно исплатени плати. А тоа не е 70%. Мене сигурно на лепе очи не ми дава некој 100%.... башка неколку трудни сме во моментов со различни плати према позицијата нормално ама сите зимаме 100%
Те разбирам што сакаш да кажиш, ама тоа е јас викам колку толку не е ич, а тоа да се гњавам и расправам зошто 70% стварно не можам..
Кажувајте нешто за киселини, 2-3 дена веќе еве ги имам после јадење отприлика после 2 часа мислам дека можам пламен да исфрлам..
Mnogu ne si gi znaat pravata, kutat od strav poradi otkaz, e zatoa se slučuva toa so se slučuva. Bratućedka mi skrsila prsti na noga i toa na rabota, barala da ostane bar 2,3 dena doma. I rekle ostani i ne vrakaj se. I taa so skrseni prsti raboti 10 sati na Noga. Jas da sum ke gi izgoram, i osteta ke baram ama toa e
Јас сум од 3ти месец со киселини нон стоп буквално. До кај 7ми месец трпев со вода се налевав. Сега Рупурут лижам или поретко сода пола лажиче во малку вода растворено. Одма проаѓа од двете. Тие природните опции, јаболко или ладно млеко не ми помагаа ич.
Абе да зимам 2-3000 евра плата и јас може ќе поќутам. Ама на овие плати.... какво ќутење кој ги врти бе!
Ќе пробам со природниве работи прво ако не бива друго чаре ќе барам не се издржува ќе се налеам сеа газирана вода и јаболко, то имам дома ако не бива ќе тркни мм до аптека
15+1 денес. Бевме на преглед, све си е во ред, бепка расте ли расте Му мавташе раче на татко му, а он срцката се топи ли се топи Не го водам веќе на прегледи, све на плачки ја тера таму, после бара бедоксин дупли дози да пие, или дупло виски Срце полно Се повеќе и повеќе свикнувам дека детето ќе ми има ку*е
Мажите се секогаш по чуствителни ако кријаат На прегледите тој повеќе прашува од мене јас колку толку разбирам на ехото што како и затоа Мора да растите уште малку и ќе стигнете до половина ехее, а за полот јас интуиција 1000% ќе имам син се кладев дури такво чуство имав,ама на крајот не ни порасна ку*е нас
Мојот ништо Не прашува, освен дали може да шеткаме и обавезно раскажува што и колку јадам, за да му потврди докторот дека е таман храната Опседнат е дали доволно внесувам све што му е потребно на бепчо