Мами да ве прашам сите вие кои што иамте термин Август месец за раѓање , во што планирате да го облечете вашето бебе за излегување од болница? Со оглед на тоа што сигурно ќе биде пекол жешко, дали планирате нагоре на кратки ракави (обично боди ) нагоре или пак на долги? Јас искрено појма немам што да правам, едни ми велат кратки други долги... Хелп
Јас си купив на кратки и на долги и имам фустанче плус,па во болница ќе се консултирам со нив што да облечеме. Правев цтг вчера и докторката ми кажа дека абер си нема и ќе си тераме најверојатно до крај
Да бе, торч се викаше, не можев да се сетам. Си викам сеа пак една недела ако чекам... Се надевам се откажала кандидава од мене, 2 дози Макмирор примив, шеќер у уста не сум ставила и се удавив во јогурт
Епа и јас тогаш ќе купам и кратки и долги бодиња па ќе прашам и ајс пошто они најдобро знаат.И јас денеска го правев првото ЦТГ и кај мене гајле си нема.. Инаку еве јас вака планирав да го облечам со плус чорапчиња, ама ќе земам и на долги боди па ќе видиме што и како..
Какво боди на долги горе на жешково, доволно е вака. Дури и долните се вишак. И јас имам две комплетчиња спремни едно слично вакво и еден ромпер.
Јас не сум од Ск ке имам 40тина мин везење од болница до дома , не пканирам да го покривам секако со ништо,..Здравје ќе видиме какво ќе биде времето баш тој ден ,можеби ќе заврне ке залади малку затоа ќе имам и пплан Б со алишта за секој случај али пак најдобро ќе ми каже докторката како да го облечам ќе си ја прашам и неа,,
Jas ne bi oblekla za novorodence nisto od kratki rakavi, samo ke odberam nesto pretarno tenko materijalce i gorno i dolno, tenki kratki corapcinja i slobodno bez pokrivanje , toa e moe razmisluvanje
Количински колку јадеше на ден? Лажичка/две или повеќе? И какво користеше поточно? Има голем избор вистина, ама сакам да идам на испробана варијанта.
Уф какво, нр се сеќавам, знам дека беше органско, јадев наутро на гладно по 2 мали лажички секој ден, оттогап ми се нема вратено со години. Не дека ич не јадам благо или тестенини.
Девојки бремена сум отприлика 3 недели на контрола сум вторник но имам болки во долниот дел на стомакот како да ме влечи не се постојани но ги има дали имала некоја од вас ваков проблем?
Ако пекол како сега а сигурно ќе биде само боди на кратки или ромперче. Во кола дур се возите може да го покриеш со тетра ради климата. Немој да го преоблекуваш.