Help! HELP! Девојки дали сум единствена со болка во колено, особено на движење ме боли. Не сум се повредила, не сум свиткала нога... Не знам што може да биде. Која крема/маст е дозволена?
Купачи од кај купувате? За Скопје ме интересира. Мислев ќе ме соберат моите, ама мешко се опуштил па оптегнува бааги
Zdravo, Salav da prasam dali vazat seuste tie merki sto bea vo pandemija za sedenja doma na bremenite zeni za cela bremenost, i dali vazi ovaa i za privatnite institucii? neka spodeli nekoj iskustvo, i dali zemavte celosna plata? Do koga vazi ova?
Да сеуште важат мерките, и ќе важат додека Сзо не прогласат крај на пандемија. Имаме пишувано тука до некои членки, некои одат на работа газдите не им признаваат, а за плата некои се на целосна 100%, јас сум на 70%.
Jas rabotam od Doma, imam takva opcija 100 posto zemam merkite vazat seuste a kako trgnalo ke vazat. Se kako I Sega ne se odi zaradi toplotniot bran.
Да ве прашам, обично кога лежам, или спијам на десна страна и кога ќе станам имам кратка остра болка доле десно на стомакот... Прво мислев дека е полна бешика и само ако одам многу малце преку вечер во вц ме боли, ама еве денес и после еден час лежење од кога станав ме стегна Не ми се случува секој пат и многу често ама не знам дали е загрижувачка..
jas sum 4ta 5ta nedela, imam belo pranje od sekogas ama sega mi bese mesano kako so bledo crveno dali e nesto opasnoo?? i jajnicite taka me podboluvaat???
Имам јаки главоболки кога ме боли ама ако не треба не би го пиела муабетот ми беше дека док ѓо рече смдјш аналин а овде сите пишуваат забрането како за некои забрането а за некои дозволено?
Сеуште важат да, ќе важат се додека трае пандемијата. Е сега, за жал, приватниот сектпр као многу пати така и сега се покажа како сектпр каде многу не се почитуваат ни препораки ни ослуки. Многу мои познанички и блиски вработени во приватен сектор мораше да отворат патолошка бидејќи работодавецот не им прифаќаше поинаку. Ретко каде одлуката е прифатена. Во државен сектор е прифатена
За трудници има само еден модел во сара фешн. Дводелен е и горниот дел е како маичка. Јас зедов во бонати дводелен горниот со д корпа, а долниот е со лабав ластик па може да се носи. Инаку на алиекспрес има колку сакаш. Од таму порачав еден 8 долари предобар, а и бргу ми стигна.
Мене мојата матична ми рече се додека не е како менструација крварење и светла црвена, не е страшно. Ми рече ако ми се јави на бришење да не паничам. Но сепак не ти велам да не се консултираш со твојот доктор.
Како ти така бебе облечено + еден слој за да знаеш дали му жежи или студи на жешково по куси секако ..
Веќе втор пат ми се случува болка во лев задник, како да притиска на некој нерв, зарем 18гн не е рано така да притиска сепак мал е!?