Srcka jas bi ti preporačala da si sedis doma i da si miruvas.Bidi si opustena, relaksirana i gali bebuska. Se sekavas za Daria, Trajkovski me ubeduvase da odam na more, bas letoto bev 7mi mesec, a se porodiv vo 8mi.Ima vreme za odmori, ova go čekase dolgo, se iznamači. Sepak kako si sakas ti, znaes deka ti mislam samo dobro. Ako si veke otidena, uzivaj si
Мене кожата на рацете многу ми се исуши, буквално ми се лупи и ме чеша. Се мачкам со крема од невен а може и со пантенол. Ама ако ти треба за лицето, тогаш заследи ja https://instagram.com/aptekamarijagalenfarm?utm_medium=copy_link, и пиши и дм, стручно ќе ти препорача што би било најсоодвенто. И бесплатно да не заборавам. Јас пак мака мачев со акни и уште додуша, Марија ми препорача козметика што мн ми помогна.
Колострум во 30+4 нормално е? Од едната града денес на 3 пати по 1 капка да речам забележувам на алиштава, а од другата немам ништо...како да лепи е
Јас сум исто ко тебе, 38+2. Значи стврднувања веќе 2 недели, лажни контракции со болки цела недела уназад, а исцедок како слуз, 3 дена уназад имам. Утре сум на ЦТГ. Ако ти се доближат болките на пола саат иди во болница, да те видат
Отиди до лекар нека те ѕирнат. Јас откако добив ваков исцедок се породив за една недела. Цервиксот ми беше 20.
Не важи за болници. Лелее јас многу се плашам од ова Ковидов. Не бав ваква ама сега со бројкиве параноја ме фаќа.
Lani letoto barav niz milion apteki i ne najdov so aplikator. Zemi spric sakas od 2 sakas od 5 ml napolni go kolku 1,5 ml i najflaboko sto mozes spricni. Ako ti e za nekoja bakterija bi ti preporacala i pred spienje 2 ml betadine.
Ајде и на таа опција мислев. Но имам уште една дилема: мене ми треба тој за слузници што е така? Тој е за вагинална употреба?
Da toa e toa, stom ti kazale so aplikator znaci e za vaginalna uipotreba. Spricovite koristi gi samo ednas, fakjaj gi gore na klipot i sricaj
Ништо на цтг болките одат до 40 и 1 цм сум отворена, ме вратија не било страшно крвавењето, и да чекам посилни болки или да пукне водењакот
Не ти е рано,почни да си се спремаш Не си свесна колку раб ке треба да се докупуваат .Јас од 12 та недела земам нонстоп нешто и конечно завршив.Уште кадчика ми фали.Инаку сум 33+5 недели .За земање купував во Зара,Хм,Бебехоум,Енци менци,Wenice,Дениција онлајн,Кidsandco,Kidly,Trifantino Изборот ти е огромен Мама пола намести
Zdravo devojki 39+2 sum, bev na CTG vo sabotata, se e vo red, bebeto e gore, postelka II/III stepen, i plodova voda vo red. Me pregledaa i vaginalno, na izvestajot pisuva - OUE - vlozlivo za vrv od prst. Mozi da mi kazite sto znaci ?
Мами, од кога го почувствувате движењето на вашите бебуши? Јас сум 18та недела од денес и сеуште немам почувствувано ништо и ко по обичај кревам паника