Ама јас сум 5ти, последно имав кандида на брис од вагина, ама тогаш поинаков беше исцедокот. Густ, жолт, пецкаше и чувствував непријатност долу. А и мирисаше лошо, без разлика на добрата хигиена. Најверојатно и нормален е по се што ми пишавте, чисто сакав да видам дали и кај другите мами го има. Фала ти многу
Се лижат овие. Ама џабе луѓе дајте совет. Срам не срам ќе отидам на гак, не сум своја овие денови, особено од вчера навака бетер. Све ме боли изнемоштена до даска, повраќање мачнини ужас.
Каков срам мајка, јас од повраќање завршив во болница заради дехидрација. Пробај да испиеш Ранитал може ќе ти помогне, во првата бременост пиев, сега Циклизин пијам ама ги нема во Македонија.
Нормално ли е да ме боли задникпт и нозете одзади над колена, од вчера почна уште ме боли, најизменично на двете нозе. Активност сум немала, оавен движење, како мускулна болка.
Дали некоја се соочила со staphylococcus koagulaza во уринокултура? Какв бактерија е и како ја третиравте
Здраво и ние да се пријавиме бевме на контрола и се е во ред 10+6 не измери докторката растеме цервикс 35 одлично чудно ми е што со синко седев дома а сега одам на работа ама фала Богу се е во ред башка сега во канцеларија работам бебко мирно не сакаше да мрдне не личи на батко поздрав
Здраво девојки, што би можела да се напијам за главоболка? Дали е дозволено кафетин? Два дена ме боли ненормално глава без престан и неможам крајот да и го фатам
Матичната не ми крева слушалка па се јавив кај докторка од ГАК. Вели чим е високо поставено сега ќе ги притиска органите вика, само течности ми рече да пијам и по малку да каснувам повеќе пати може вика и нема ни да се сврти надолу како што тргнало. Ќе видиме. Ужасно се чувствувам, како да ме претепал некој. Ми рече ако се влоши да ја побарам и да се појавам на ГАК во било кое време
Zdravo vcera bev na vtor skrinin 22 nedela sum i doktorkata mi kaza deka bebeto ne e vo red imalo edem na vratot izliv od crniot drob i deka debelinata na postelkata ne odgovara na nedelata deka e premnogu debela.Moznata pricina bi bila virus infekcija ili anemija na plodot . Ima li nekoj slicno vakvo iskustvo posle kolku vreme povtorno zabremenivte
Изгледа од неактивност ни е, цела сум скапана, нозе ми отекуваат, задникме боли, колена и рамења ме болат ужасно, јас се распаѓам и незнам што е паметно да направиме да ми биде подобро