@Suze18992 Многу ми е жал. Дај си време на себеси да ги залечиш раните, консултирај се со матичниот гинеколог, па и со психолог бидејќи само ти си ја знаеш болката. Со лесно и дај боже во поскоро време да се радувате со живо и здраво бебенце.
Како да дојдам до Јани, ми го препоралаа него за читање резултати, кога има приемни денпви дали знаеш? Јас сум 13та недела патолошка и сега на 23ти треба да одам на трансфузиологија за ддимери и хемостаза.
Една феминка пиша вчера дека има термини за кај Јани,но ако си бремена прима без проблем,јас кога бев без проблем и упат ме прими на клиника,ова 2019 година.Поздрав
Јани е срце од човек, ама нема термини за кај него. Ако идеш така, поголеми се шансите дека ќе те прими. Стварно е преоптеретен со работа, сите сакаат кај него. Сестра ми со години иде кај него и така ја прима без упат, дури број личен и има дадено за консултација.
Се вратил значи мене ми даде упат за 16 август ми рече тогаш сум на работа па мислев да не е уште ..Фала ти
Види кога е втора смена тогаш нема гужва ако не најдеш термин и на крај ќе почекаш дасе видиш со докторот и дека ти е хитно. Никој не вратил.
Devojki zdravo, Bev na pregled kaj Drasko, dali nekoja go imala ovoj slucaj da mi pise porace. Poradi neadekvatna pozicija na fetus poteski se prikazuva pozicija na aorta i pulmonalna arterija ne moze da se iskluci mozna kompleksna kardiopatija od tipot na TOF.
Незнам дали прашањево е за тука за два дена влагам 37 недела но немам никакви болки само отежнато движење,болки во грбот додека лежам и голем секрет како бело жолтеникаво, втора бременост ми е 2 Септември ми е термин, пишете искуство
Дали овој преглед е само за срцето или? Дали ти предложиа или ти сама одлучи да одиш ? Ќе напише некој сигурно, ама според мене мислам дека бебчето било во таква позиција каде што неможело убаво да се види, па така е пишано. Тој што ти кажа?
Да, може било каков пробиотик така ми кажа докторот. Јас пијам еднаш дневно, незнам дали е подобро по два со антибиотикот дека пијам сабајле и вечер.
Да можеш јас пијам цела бременост пробиотици - најчесто дармфлора, ама пиев и линекс Да можеш јас пијам цела бременост пробиотици - најчесто дармфлора, ама пиев и линекс 3 пати на ден по две кога ме фати стомачен вирус..